![]() |
|
arıza ışığı için yardım istiyorum.. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
tarık20 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Kasım 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Kasım 2010 Saat 02:56 |
selamlar öncelikle ben 206 cc kullanıcısıyım aracımın air bag lambasının yanında bazen yanan araç amblemli bi lamba var bazen calıştırdıktan sonra yanıyor ne yapmalıyım nedir neyin nesidir bilen varsa yardımcı olsun lütfen. |
|
![]() |
|
tarık20 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Kasım 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ve eklemek istediğim bişey var aracı söndürüp tekrar çalıştırdığımda o yanan lamba sönüyor. |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Kullanma kilavuzun elinde yokmu? Orada yazar hangi isaret neye delalettir diye. Belki de normal bir prosedurdur.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
bi resmini çekip koysan daha çok kişi yanıy-tlayabilir
|
|
![]() |
|
selfat8 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 154 |
bence bilgisayara baglat sorunu bulsunlar yakıt desek yada elk. yine bilgisara girecek bence üzgünüm |
|
![]() |
|
bağlatıcam bilgisayarada zamanım olmuyo çok aksi bi problem cıkartırsa diye korkuyorum yola molda bırakmasın dye korkuyorum walla gidşte gaz sıkmada süratte hiç bi problem sıkıntı yok resmini ceker atarım bi bakarsınız olmadı zaman yaratıp bilgisyara bağlatıcaz mecburi.
|
|
![]() |
|
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Forumda daha önce kitay arkadaşımızın verdiği aşağıdaki konu başlığındaki gösterge paneline bakıver.İşine yarayacaktır umarım.
Konu: Peugeot 206 gösterge paneli tablosu
|
|
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
|
![]() |
|
ceronimo1978 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 21 - Ocak - 1978 Kayıt Tarihi: 22 Ağustos 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ceronimo1978
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
tarik20 selamlar. Probleminle ilgili olarak fotoğrafsız çözüm üretmeye çalışmak, okyanusda kaybolmak gibi sanırım.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |