|
106 gtı ve quık ıcın fılıtre kıtlerı |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 10 Temmuz 2008 Saat 10:09 |
106 cılar yasadı quıke gore fılıtre kıtı elımde mevcuttur 106 gtı ıcınde var arkadaslar kacırılmaması gereken kıtlerdır fılıtresı kazanın ıcınde durmaktadır ve asla sıcak hava gecırmemektedır fılıtre harıc fıyatı 130 ytl dır ılgılenen arkadaslar buradan yazabılırler...
ıstanbul ıcı montajına yardımcı olurum arkadaslar... bu quık ıcın olanı montajı bıtmıs halıdır... buda 106 gtı ıcın olan motor ıcı goruntusu |
|
kann87
1. Vites P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2008 Konum: ACIBADEM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 529 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
hayırlı satıslar
|
|
-küfürbaz gizemli rapci-
|
|
sinan-s
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Hayırlı satışlar serhat abi..
|
|
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
çok kullanıslı filtre kitleri herkese tavsiye ederim.
|
|
Atakan
1. Vites Quik Gonzalez Kayıt Tarihi: 15 Haziran 2008 Konum: Üsküdar/koşuyol Durum: Aktif Değil Mesajlar: 213 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bakım ve boya yaptırmasaydım alırdım bu ay bi halı sahaya gelebilirim bide çimene o kadar :)
|
|
mad_sho
1. Vites Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 113 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
hayırlı satıslar
|
|
İki tanık var biri dilim biri kalemim.Olanı biteni sindirdim yeter bana kendi derdim...
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
guncel...
|
|
sinan-s
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Çok yakışıyor bu kit.. |
|
TOLGA
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1093 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
peki içeri nasıl filtre koyuyorsun onunda resmi var mı?
|
|
KADIN DEDİĞİN,
İSTANBUL GİBİ OLMALI, FETHİ ZOR, SAHİBİ TEK... |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
fılıtre kazanın ıcınde bu kazan ıkı parcadan olusuyor ust kapak alt kapak fılıtrede ıcınde kalıyor kardesım...
|
|
sinan-s
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Tavsiye ederim Kaçırmayın..
|
|
TOLGA
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1093 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
tamam onu biliyorum zaten, o kazanın içinde ki filtrenin resmi varmı diye sormak istemiştim ben,
birde filtre fiyatı ne kadar ve normal filtre gibi 10binde bir mi değiştirmek gerekiyor bunuda,
|
|
KADIN DEDİĞİN,
İSTANBUL GİBİ OLMALI, FETHİ ZOR, SAHİBİ TEK... |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
fılıtre fıyatı yazmadım sana kalmıs 20 yede fılıtre var 200 ede ıstedıgın markayı takarız ıcıne...
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |