![]() |
|
307 LPG ELEKTİRİGİ KONTAK ANAHTARINDANMI ALINMALI? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
dikmentr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Ekim 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Kasım 2010 Saat 13:49 |
ARKADAŞLAR 1 AYDIR FAKİR KARIŞIM VE ZENGIN KARIŞIM HATASI ALIYORUM DÜZELTEMEDİM SIRF UGRAŞITIGIM MASRAFLAR BUJI GAZ KELEBEGI CC TEMİZLEMESİ YAĞ GENEL BAKIM BU AY
2 HAFTADIR GAZCIMA GIDIP GELIYORUM DEDİKLERİ OKSİJEN SENSORU BOZULMUŞ OLABILIR DIYORLAR AMA LPG 10KM BAKIMLARINDAN CIKTIGIMDA BU HATA VERDI NEYSE
ORJİNAL ROMANONUN KENDI SERVİSİNE GİTTİM USTA BİR AYAR CEKTİ OLMADI BİR YÜKSELTİ AYARINI BU SEFER ZENGIN OLDU DÜŞÜRDÜ NORMALE FAKİR OLDU USTA BUGUN DEDIKI ARABAYI KAPATTIGIMDA KONTAKTAN ANAHTARI CEKTIGIMDE LPG İŞARETİNDEN ELEKTİRİK GİTMİYOR DEDİ
VE YANLIŞ MONTAJ DEDI BUNU ELEKTİRİGİNİ BOBİN ENJEKTOR BEYNI GIBI YERDEN ALMIŞŞSA BUNDAN YAPIYOR OLABILIR DEDI EN DOGRUSU KONTAK ANAHTARINDAN ALICAK DEDI TAKTIRGIDIN YERE GIT BIR DUZELTSINLER DEDI SİZCE KONTAK ANAHTARINDAN ALINMASINDAN YAPARMI SAYGILAR.. DÜZELİRMİ BÖYLE BİRŞEY DOGRUMU CUNKU BU USTALAR CANIMI YEDILER SIRF UĞRAŞMAMAK ICIN TOPU BAŞKASINA ATIYORLAR YARDIMLARINIZI BEKLIYORUM Düzenleyen dikmentr - 13 Kasım 2010 Saat 13:50 |
|
![]() |
|
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bobinden çekilirse sıkıntı olcagını dyudum bilmiyorum doğruluğunu ama kontakdan alınırmı nasıl olur bi fikrim yok bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yorum yaparlar
|
|
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |