![]() |
|
Bu sistem 307 ye uygun mudur? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Kasım 2010 Saat 14:47 |
Tekrar merhaba, Bugunluk ikinci sorumu sorayim.
Bir ilanda 307 den cikma navigasyon sistemi ve arama ozellikli teyp gordum. 200 euroya baglanacak gibi duruyor ama ben daha aletin aracima uygun olup olmadigini da bilmiyorum. Ilan Hollandaca dilinde oldugundan bisey anlamayabilirsiniz ama fotograflar herseyi anlatir sanirim. Normal fiyati 1500 navigasyon + 400 teyp imis. Eger alinca rahatlikla takabileceksem hemen gidiyorum almaya. Linkten fotograflari gorebilirsiniz.
Sizce bu aletlerin benim aracima uygulanabilitesi nedir?
Aracim 2003 model 307 SW.
Düzenleyen koliva - 12 Kasım 2010 Saat 14:52 |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu sistem RT3 olarak bilinen sistem görmüşlüğüm dahi yok :) ancak bir arkadaşımız vardı nicki İnvidual olması lazım galiba adı da Ersin idi. O olsa sana net bilgi verebilir ancak o da bu ara işlerinin yoğunluğundan galiba pek aktif değil forumda.
Onun yazılarından aklımdan kaldığı kadarıyla söylüyorum. VAN - CAN davaları var bizim arabalarda çoğu sistem CAN için, VAN için pek bulunmuyor ya da bulunsa dahi montajı sorunlu oluyor. Yani ek aparatlar falan lazım oluyor.
Bildiğim bu kadar yanlışım varsa affola.
|
|
![]() |
|
türkiyede hiç görmedim ne dersek yalan olur
|
|
![]() |
|
selfat8 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 154 |
fransız üretimi 307 lerde var yol bilgisayarının oldugu yerde bizimkilerle aynı ölcülerde yerine uyuyo gördüm soketlerde aynı ama yazılım için birşey diyemen
|
|
![]() |
|
TURAN61 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 20 - Nisan - 1983 Kayıt Tarihi: 12 Haziran 2010 Konum: edirne Durum: Aktif Değil Mesajlar: 426 |
snrm 2003 modellere olmuyordu.cunku benım aslanda aynı seneden ve olmuo dıye hatırlıyorum..
|
|
2003 Peugeot 307 XS 3k (RC Style) 22EC327
05073069083 KDC! Yokohama,Kenwood,Sparco...Güncelleniyor.. |
|
![]() |
|
ruzgar-09 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ekim 2010 Konum: Aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 31 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ruzgar-09
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ebay da da orjinal mp3-mp4 çalar-navigasyon-tv ve radyo özellikli ürünler yer almakta... onlardan tavsiye ederim...
|
|
peugeot 307
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Cevaplariniz icin tesekkurler.
200 euro bana cok bi para gibi gelmedi o yuzden bu ise biraz sicak baktim ilk basta.
Belkide satan da ayni sekilde aldi ve takamadi. Zaten kurulumda bana yardimci olabilirmisin diye sordugumda zamanim yok gibi bahaneler soyledi.
|
|
![]() |
|
Düzenleyen koliva - 13 Kasım 2010 Saat 08:55 |
|
![]() |
|
ruzgar-09 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ekim 2010 Konum: Aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 31 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ruzgar-09
peugeot 307
|
|
![]() |
|
Düzenleyen koliva - 13 Kasım 2010 Saat 11:09 |
|
![]() |
|
individual ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2008 Konum: kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 996 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı individual
selamlar, fotoğraflardan anlayamadım. teyp bölümünde sol tarafta RDS tuşu varsa eski kasalara, LIST tuşu varsa yeni kasalara uygundur. rds van için , list can içindir. ben zamanında yurt dışından yaklaşık 11-12 parçası ile beraber getirmiştim. ilgili konum burada http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=5902&title=307-ye-rt3-takld edit: zaten yurtdışındasınız. Türkiyede bu imkanlar kısıtlı, orada çok kolay ve ucuz şekilde rt3 bulabilirsiniz. Düzenleyen individual - 13 Kasım 2010 Saat 13:13 |
|
![]() |
|
Gokte ararken yerde bulduk seni :) Saticiya email attim. Bakalim ne cevap gelecek. RDS mi LIST mi. |
|
![]() |
|
Bak bilenin yazdıkları bilmeyenin yazdıkları bir olmuyor
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sayin individual,
Saticidan aldigim bilgiye gore RDS tusu varmis. Yani eski kasalar icin uygun dediginiz gibi. Benim aracta eski kasa. Yani uyumluluk konusunda bir problemimiz kalmadi.
Simdi; bu ikinci el oldugu icin hangi parcalarin icinde olmasi gerektigini bilmiyorum. Acaba bana icinde hangi parcalarin olmasi gerektigini yazabilir misiniz ya da boyle bir liste varmi internette?
Diger sorum ise, aldigimda bunu nasil takacagima ait en ufak bir bilgim dahi yok. Verdiginiz linke de baktim ancak tamamiyla nasil takilacagini anlatan bir kisim da bulamadim. Ufaktan bir yardim edebilir misiniz?
Tesekkurler.
Bu arada 200Euro iyi degil mi buna?
|
|
![]() |
|
individual ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2008 Konum: kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 996 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı individual
selamlar aracınız eski kasa ise , bsi'dan çıkıp göstergeye,klimaya,teyp-cd çalara,orta konsoldaki düğmelere giden ana kablo demetinide revize etmeniz ya da değiştirmeniz gerekecek. ben bu kabloyu değiştirdim. 2 sene önce 159 euro gibi fiyatı vardı. çünkü sizdeki eski teyp ile alacağınız rt3 ün soketleri farklı çünkü ekran fiberoptik kablo ile çalışıyor, yeni alınan kabloda fiberoptik de var çünkü torpido gözündeki RCA girişleri de bu kabloda vardı çünkü rt3 ün soğutulmasını sağlayan vantilatörün çalışmasına olanak veren kumanda kablosuda bu kabloda var. ben işimi sağlama alıp kablosunu değiştirdim. ama illa değişecek diye birşey yok. iso adaptor denen dönüştürücü var. bu dönüştürücü soketi araya bağlayarak , ve kablo revizyonu yaparak işi halledebilirsiniz. ama aux çıkışı için rca , ve ekranın çalışması için fiberoptik illaki temin etmeniz gerekli. şimdi rt3'ün haricinde size şunlar gerekli arkasında fiberoptik çıkışı varsa 7 inchlik ekran fiberoptik çıkışı yoksa monochorome ekran ekran için kasket kasket ve ekranı bir arada tutup gövdeye sabitleyen ara parça vantilatör anten (gps,gsm,radio) anten çubuğu anten kablosu mikrofon rt3 lerin 4 farklı tipi var rt3 van mono rt3 van colour rtc can mono rt3 can colour mono demek tek renkli ekran demek aslında. yeni kasa 307 ekranlarından pek bir farkı yok. renkli ekran malesef uymaz. linki şu an hatırlamıyorum ama rt3ün renkli oldup olmadığını öğrenin derim. kolay gelsin |
|
![]() |
|
Saticiya sordum ekran renkli olanmis. Aksama bana detayli baska fotograflar gonderecek.
Soyledigine gore kablolari da verecek ama dedigin fiber kablolar felan varmi onu bakacagiz. Genel olarak kablolar demis emailinde. Aksama fotolari gosteririm ondan sonra nihai karari beraber veririz ve insallahta takabilirim
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
Arkadaşım bir gelilşme varmı rt3 olayında . ne yaptın taktırabildinmi.
|
|
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
|
![]() |
|
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
ayrıca rüzgar09 adlı üyemiz bir link vermiş rt3 ün benzeri bir alet daha önce clarient in sitesindede görmüştüm nasıl bir araçtır kullanan varsa yorum yapabilirmi.
|
|
1973 - Bursa |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
marka ismini yanlış yazmışım cyclone daki araç navigasyon başlığı altındaki 307 model araçlar için olan sistemden bahsediyorum. komple navigasyon , gps vs. bir sistem aynen rt3 gibi montajı oluyor.Bu sistemi taktığımızda direksiyon kolu ile kullanabiliyormuyuz, yine yol bilgisayarı iptalmi oluyor anlık tüketim vs. bilgileri. Kullanan yada bilen bir arkadaşımız yorum yaparsa sevinirim.
|
|
1973 - Bursa |
|
![]() |
|
Ya satici bana resimleri gonderecekti hala gondermedi onu bekliyorum. Kendi 307 sinden sokup sattigini dusundugumden sorun olacagini sanmiyorum ama dedigim gibi haber bekliyorum adamdan.
O dedigin sistemi bilmiyorum. Bu boyle dustugu icin aslinda almaya karar verdim yoksa tomtom gps im var. Düzenleyen koliva - 20 Kasım 2010 Saat 11:59 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |