![]() |
|
Double Din Marka & Model Önerileriniz |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Doktor ![]() 2. Vites ![]() ![]() DOKTOR Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2009 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 337 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Kasım 2010 Saat 19:35 |
Selam arkadaşlar.
Geçenlerde fotoğrafını paylaştığım Golf V Aracım için Double Din (yazılışından emin değilim ![]() (Navigasyon takıntım yok) Ama gerek kalite gerek fonksiyon açısından iyi bir şey olsun istiyorum. Tabi aşırıya kaçmamak şartıyla. Marka ve model önerilerinizi yazarsanız sevinirim.
|
|
Doktorlar da modifiye sever... :)
|
|
![]() |
|
the_beKKo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2008 Konum: 307 HDİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 520 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı the_beKKo
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
pionner teybimizden sonra HEİ marka double din kullanıyoruz şu an için bir problem yasamadık ve sesi pionner kadar etkili veriyor araştırın derim :)
|
|
![]() |
|
mabolla ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 29 Ocak 2010 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 243 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
http://www.youtube.com/watch?v=TocVO9L99qY
burda direksiyon kumandasını da kullanıyor,nasıl olduğu hakkında fikri olan var mı acaba
|
|
Baran yıldırım
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
ben kenwood jvc pioneer double kullandım
1 pioneer 2 alpine 3 kenwood 4 jvc 5 vs markalar |
|
![]() |
|
Doktor ![]() 2. Vites ![]() ![]() DOKTOR Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2009 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 337 |
Teşekkürler arkadaşlar, ben bu yazılanları bir inceleyeyim, ekstra önerisi olan arkadaşların da yorumunu bekliyorum yine.
|
|
Doktorlar da modifiye sever... :)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |