|
|
Double Din Marka & Model Önerileriniz |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Doktor
2. Vites
DOKTOR Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2009 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 337 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Double Din Marka & Model ÖnerilerinizGönderim Zamanı: 09 Kasım 2010 Saat 19:35 |
|
Selam arkadaşlar.
Geçenlerde fotoğrafını paylaştığım Golf V Aracım için Double Din (yazılışından emin değilim ) taktırmak istiyorum. Orjinal ses sistemi haricinde ekstra olarak Edison Amfi ve JBL 1000'lik bass'ım var.(Navigasyon takıntım yok) Ama gerek kalite gerek fonksiyon açısından iyi bir şey olsun istiyorum. Tabi aşırıya kaçmamak şartıyla. Marka ve model önerilerinizi yazarsanız sevinirim.
|
|
|
Doktorlar da modifiye sever... :)
|
|
![]() |
|
| Sponsor Bağlantı | |
![]() |
|
the_beKKo
1. Vites
Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2008 Konum: 307 HDİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 520 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı the_beKKo
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 09 Kasım 2010 Saat 19:59 |
|
pionner teybimizden sonra HEİ marka double din kullanıyoruz şu an için bir problem yasamadık ve sesi pionner kadar etkili veriyor araştırın derim :)
|
|
![]() |
|
mabolla
1. Vites
11 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 29 Ocak 2010 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 243 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 09 Kasım 2010 Saat 21:00 |
|
http://www.youtube.com/watch?v=TocVO9L99qY
burda direksiyon kumandasını da kullanıyor,nasıl olduğu hakkında fikri olan var mı acaba
|
|
|
Baran yıldırım
|
|
![]() |
|
Guests
MISAFIR
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 09 Kasım 2010 Saat 21:28 |
|
ben kenwood jvc pioneer double kullandım
1 pioneer 2 alpine 3 kenwood 4 jvc 5 vs markalar |
|
![]() |
|
Doktor
2. Vites
DOKTOR Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2009 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 337 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 09 Kasım 2010 Saat 21:36 |
|
Teşekkürler arkadaşlar, ben bu yazılanları bir inceleyeyim, ekstra önerisi olan arkadaşların da yorumunu bekliyorum yine.
|
|
|
Doktorlar da modifiye sever... :)
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |