|
Peugeot 306, Benzinde Gidememe Sorunu |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
ctosun
1. Vites Kayıt Tarihi: 07 Kasım 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 07 Kasım 2010 Saat 12:49 |
Tüm forum üyelerine saygılar, selamlar. Siteyi uzun süredir bilmeme rağmen aranıza yeni katıldım. Çok Araştırıp ta bulamadığım bir sorunum var, sizlerle paylaşmak istedim. Görüşlerinizi Bekliyorum.
99 Model Peugeot 306 Sedanım var, araçta sıralı LPG takılı. İlk çalıştırma da benzinle sorunsuz çalışıyor, durduğu yerde iyi de gaz yiyor kesme falan yok, ama hareket ettiğim anda benzin kesiyo, bazen stop ediyor bazende tekrar gaz verip devam ediyor, ama sürekli keserek. Yokuş aşağı giderken kesme yapmıyor, geri geri yukarı çıkarken kesmiyor, Düz yol ve yokuş yukarı düz çıkarken kesiyor. İstanbul trafiği malum, çok trafikte kalınca LPG de bitmeye yakınsa sorun çıkarıyor, ilerleyemiyorum benzindeyken trafikte. LPG de hiç bir sorun yok. Şimdiden teşekkürler...
|
|
CT©
|
|
Onur
1. Vites Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
pompadan olabilir
|
|
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
|
tugrahan
2. Vites 09 - Ağustos - 1978 Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2010 Konum: NEVŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 343 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
araç 1.8 16 valfmi ?
eğer oysa aynı araçtan cecoli de var bayağı bilgili bir arkadaş ona sor o bilir |
|
PEUGEOT 306 XR 1.8 16v
brc my-11 lpg kit |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
tugrahan tesekkur ederım :) daha benımde ogrenecegım cok sey var
aracın problemıne degınecek olursak onur un soyledıgı gıbı bana da pompa gıbı gelıyor. cunku degısken acı kosullarına gore bu arıza da degıskenlık gosterıyor. acaba depodakı benzını az mı tutuyorsun? mesela yarım depo veya daha fazla doldur bakalım ne olacak? Düzenleyen cecoli - 23 Kasım 2010 Saat 14:04 |
|
Onur
1. Vites Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
pompa ya da şamandıra cem hocamın da dediği gibi depoyu belli bi seviyenin üstünde tut büyük ihtimal yakıt seviyesi yeterli gelmiyor durdugu açıya göre yakıt gelmiyor gibi
|
|
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |