![]() |
|
partner aracıma arka bagaj bakın lütfen |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
aopena ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Ağustos - 1992 Kayıt Tarihi: 25 Nisan 2010 Konum: artvin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 208 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Kasım 2010 Saat 12:37 |
arkadaslar partner arabam var ve bunun arkasına yani bagaja terek şeklinde olan torpidomudur adı her neyse onu koydurtmak istiyorum ama cevremde bulamadım acaba onları nereden sipariş etsem geitrtebilirim onların ismi nedir bilen varmı birde koltukların altında aynı otomobillerde sedan kasalarda oldugu gibi üstüne bişiyler koymak için sizce onları enreden bulabilirim..
|
|
![]() |
|
Carmania ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Haziran - 1982 Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 690 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bahsettiğiniz parçanın ismi 'Pandizot' ..
Sponsorumuz Efe ile irtibata geçiniz en iyi şekilde yardımcı olacakdır
|
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
evet Efe Bey ile irtibata geçiniz |
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
|
aopena ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Ağustos - 1992 Kayıt Tarihi: 25 Nisan 2010 Konum: artvin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 208 |
forumda yeniyim nerede bulabilirim ??
|
|
![]() |
|
rifatseker ![]() 3. Vites ![]() ![]() 02 - Ağustos - 1981 Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2009 Konum: ADANA-ÇUKUROVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1371 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rifatseker
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
OTO EFE
Peugeot & Citroen Çıkma ve Sıfır Yedek Parça 0212 486 33 66 www.peugeotcikmacisi.com www.cikma-parcaci.com |
|
Çıktığın kapıyı sert çarpma, geri dönüp açman gerekebilir. (Atasözü)
Leon 1.6 DSG / 206 XT 1.4 |
|
![]() |
|
GiTaRRa ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: 106 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 725 |
arka pontizot diye geçiyor arkadaşım..anladığım kadarıyla anlattığının anlamı..sorarken arka pontizot..
![]() |
|
Peugeot 106 XR..
1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum PuG gibi adamım.:) KONYA |
|
![]() |
|
bahsettiğiniz yerde aradıgımı bulamadım :( acaba baska bulabilcegim bi yer yokmu
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |