![]() |
|
1.4 Hdi de 16 jant kullanan varmı? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
phaselispa ![]() 1. Vites ![]() ![]() 23 - Nisan - 1986 Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 279 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı phaselispa
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Kasım 2010 Saat 01:12 |
|
Merhaba arkadaşlar.1.4 hdi için;
Bu hafta Jant lastik işine girecem. Düşüncem Şu: 16inç bir jant alıp ince yanak, geniş taban bir lastik takmak istiyorum. sorum şu; bu şekilde lastik kullanan varmı aranızda. Özellkle performans kaybını merak ediyorum. ne derecede etkileniyor? yakıt durumu ne kadar değişiyor. birde Bu şekilde bir jant için hafif bir yolu varmıdır? |
||
2005 PEUGEOT 206 FELİNE 1.4 HDİ
Dahi anlamıdaki de ayrı yazılır Alex "De" Souza |
||
![]() |
||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ben 17 kullanıyorum. Yol tutuş artıyor. yakıt artıyor. Çekiş düşüyor ve doğal olarak hızlanmada yavaşlıyor. Ama görüntü güzel duruyor. Benim tavsiyem. 15 " 206 gti veya 206 cc ( quiksilver ) jantından başka jant düşünmemen. Orjinal jant her zaman diğer seçimlerden daha iyi ve sağlamdır. 15 " den fazlasıda 1.4 hdi ya çok diye düşünüyorum.
|
||
![]() |
||
phaselispa ![]() 1. Vites ![]() ![]() 23 - Nisan - 1986 Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 279 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı phaselispa
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
keşke imkan olsana 16 lık bir 206 hdi sürsem en iyi kararı ozaman veririm.
bide orjinal jantı nerden bulacaz onuda bilmiyorum
|
||
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
bende 16 jant düşünüyorum ama .. çelik yada döküm malzeme kesinlikle tavsiye edilemez benim seçimim 307 5 kollu jantı hem alüminyum hemde orjinal kullanan arkadaşlar var çok memnun
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı phaselispa
|
alüminyum almak lazım demi hem daha hafif
|
||
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı phaselispa
|
gökhan bey sizinki alüminyummu çelik mi?
|
||
||
![]() |
||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
|
sahibinden de araştıracaksın başka türlü bu jantları bulmak zor. |
||
![]() |
||
|
tabiki en güzeli en sağlıklısı alüminyum .. başkası yalan bence
|
||
![]() |
||
|
sahibinden.com da var baya araştırmanda yarar var
|
||
![]() |
||
|
Peugeot Orjinal Çelik jantı. o Alüminyumlar benim bildiğim araçların üstündeki saç jantlar. |
||
![]() |
||
|
hayır kardes yanlısın var. arac ustundekı sac jantlar dıger adı teneke jantlar alumınyum degıldır. bıldıgınız FE37 demırdır... :D onun harıcındede celık jant dıye tabır edılen jantlar esasında alasım jantlardır...
|
||
![]() |
||
|
doğrudur ben pek jantların ham maddesiyle ilgilenmediğim için
![]() |
||
![]() |
||
ali öncü ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
|
bende gökhana katılarak hem aracı yormaman hem yakıt hem çekiş hem orjinallik düşünerek gti yada cc jantı derim.
|
||
![]() |
||
Japon ![]() 1. Vites ![]() ![]() 05 - Haziran - 1985 Kayıt Tarihi: 28 Kasım 2010 Konum: antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 74 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |