![]() |
|
307 iç döseme tavanı hakkında |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sercinho ![]() 2. Vites ![]() ![]() 10 - Nisan - 1984 Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2010 Konum: ankara/keçiören Durum: Aktif Değil Mesajlar: 695 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Kasım 2010 Saat 13:46 |
mrb arkadaslar bende 2004 tecno 307 var aracamın tavanı benek benek kırlı gıbı fabrıkasyon boylemı yoksa kırlenmısımı anlayamadım genelı boyleymıs dıye duydum bılgısı ve aracanın tavan dosemesı boyle olnların yardımını beklıyorum
|
|
![]() |
|
okan77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2008 Konum: KasımpaşaKartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 840 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Resim ekleyebilirmisin... Bende düz gri gibi... |
|
![]() |
|
sercinho ![]() 2. Vites ![]() ![]() 10 - Nisan - 1984 Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2010 Konum: ankara/keçiören Durum: Aktif Değil Mesajlar: 695 |
senın arac 307 mı
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
kırlenmsıtır 6-7 senelık arac
|
|
![]() |
|
selfat8 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 154 |
woswosist adlı üyenin acmış oldugu konuyu oku derim ....
rkadaşlar araclarımızın tavan döşemesini temizlemek isteyenlere uzmanından öneri şimdi gerekli mazemeler ......leğen - sunger - havlu - iki bardak ılık su - domestos leke cıkartıcı bir kapak renkliler için olandan
şimdi legene 2 bardak suyu dökün 1 kapak domestosu da koyun ve sungerle karıştırarak nerdegse butun suyu köpürtün ilac hazır
süngerle köpügü azar azar alın ve tavana bir köşeden başlayarak her seferinde yalasık bir karış yere uygulayın ( sungeri bastırarak silin ) 3 sungerden sonra havlu ile silin ve devam edin sonucu begenmezseniz beni aramayın |
|
![]() |
|
BAHTİYAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Ekim - 1991 Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 637 |
bende kara kara düşünüyordum temizlerken döşeme elime gelirse diye kuru havlu ile sileceğiz değilmi köpüğü paylaşım için teşekkürler deneyeceğim
|
|
BAHTİYAR KILCI
2011 Focus SW 1.6AT COL. |
|
![]() |
|
selfat8 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 154 |
kuru havlu nemini ve kirini alsın diye ben denedim gayet güzel
|
|
![]() |
|
mcan199 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 37 |
aynı sorun bende de var genellıkle sıgara ıcıldıgınden dolayı olmakta
|
|
![]() |
|
tilbe307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 12 Şubat 2011 Konum: Bartın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 344 |
benim arabamın tavanında herhangi bir leke yok. düz gri ama sigarada içilmemiş bende içmiyorum zaten.
Düzenleyen tilbe307 - 26 Mart 2011 Saat 08:45 |
|
2010 3008 1.6 VTİ 120 HP PRİNS LPG
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
tavanın kirlenmiş benimde yavaş yavaş kirlenmeye başladı.
sade tavanı temizler yada temizletirsen döşemelerin kiri daha çok sırıtır. sen en iyisi komple dedaylı iç temizliği yaptır.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
BarışAY ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Nisan 2012 Konum: UŞAK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
307 2004 aracıma full deri döşetmek istiyorum arkadaşlar.. ön panel kapı kollarını falan nasıl olur sizce.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |