![]() |
|
ankarada onerebılecegınız 307 peugeot özel servisi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sercinho ![]() 2. Vites ![]() ![]() 10 - Nisan - 1984 Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2010 Konum: ankara/keçiören Durum: Aktif Değil Mesajlar: 695 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Kasım 2010 Saat 21:21 |
mrb arkadaslar ankarada onerebılecegınız peugeot 307 den anlayan özel servis ve usta isimlernini ve adreslerni rice etsem yazamısınız.
|
|
![]() |
|
acad ![]() 1. Vites ![]() ![]() 06 - Ekim - 1963 Kayıt Tarihi: 18 Ocak 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 90 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ben arabamı aşağıda belirttiğim özel servise götürüyorum,çok memnunum, fiyatlarıda gayet makul, sizede tavsiye ederim.
Vatan Peugeout servisi, Atisan girişi 1577 cad. No:10 Ostim
385 11 44
|
|
2007 307 1.6 HDI XS
|
|
![]() |
|
sfyucedag ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sfyucedag
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Parça almak isterseniz Fatih Ali İmren peugeot&citroen Büyük Sanayi 1. Cd. No: 67/ A İskitler Altındağ / Ankara 341 61 00 Ankarada başka yerde daha ekonomik parça alınabileceğini sanmıyorum orjinal ve yan sanayi çeşitleri mevcut burada.Şehirdışına kargo ile parça da gönderiyorlar ancak servis mevcut değil büyük arızalar dışında yakındaki herhangi bir tamircide anlaşmalı işçilik fiyatlarından aldığınız parçaları taktırabiliyorlar.
Bir de Öz Simge peugeot duymuştum batıkentte o da ona hiç gitmedim iyi diyorlar. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |