![]() |
|
kalorifer yanık kokusu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
12omantic ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ekim 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 12omantic
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Kasım 2010 Saat 00:52 |
selam
arkdaşlar 307 aracımda sabahları çalıştırdğmda kalorifer den plastik gibi yanık kokusu geliyor aracı zorlamıyorum 3000 devrin üstüne bile çıkmıyorum servise götürmekten te korkuorum neden olabilir bilgileriniz için şimdiden tşkler...
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hepsiburadada klima dezenfektan ürünleri var bi bak onlardan al en fazla 10 tl flan içine sıkıyorsun etkisi oluyor onu bir dene bence sonra gene geçmesse bi klimacıya götür sanayide 10 lira ver bi baksın iyice oda olmadı korktuğun servise gidersin takma kafana |
|
![]() |
|
12omantic ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ekim 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 12omantic
![]() ![]() ![]() ![]() |
yanlız klimayı çalıştırmıyorum sadece havalandırmasını açıyorum fren balatası depriyaj dan diyenler formlarda bilmiıorm .s
|
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaşım bi klimacıya götür bi baksın olmazsa servise
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |