![]() |
|
Evli bir çiftin ilk günki konusmalari--süper |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
elenor ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2008 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 323 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Eylül 2010 Saat 15:52 |
Evli bir çiftin ilk günki konuşmaları: Damat: Ah! Nihayet rüya gerçek oluyor!! Gelin: Senden ayrılmamı ister misin? Damat: Hayır! Bu lafı bir daha asla söyleme! Gelin: Sen.. Bana aşıkmısın? Damat: Taaaabiki. Gelin: Beni terketmeyi düşünür müsün? Damat: Tabiki hayır. Gelin: Peki bana bir öpücük verir misin? Damat: Evet hem yüzüne hem gözüne. Gelin: Peki bana bir gün vuracakmısın? Damat: Asla! Ben o tür erkeklerden değilim. Gelin: Sana güvenebilir miyim? Damat: Evet. Gelin: AŞKIM. Ve aradan bir sene geçtikten sonra yine aralarında aynı söyleşi döner ancak ters bir şekilde ( Metni aşağıdan yukarıya okuyun!) |
|
206 HDİ 1,4
|
|
![]() |
|
BAHTİYAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Ekim - 1991 Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 637 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
:))pay.için teşekkürler
|
|
BAHTİYAR KILCI
2011 Focus SW 1.6AT COL. |
|
![]() |
|
yolgezer ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Mayıs 2010 Konum: kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
çok güldüm üstaqd saolasın :))))
|
|
![]() |
|
se®k@n ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Eylül - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Konum: Ankara|Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
Süper.. :)
|
|
![]() |
|
ozaannn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 721 |
:)
|
|
ozaann
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Harikaymis :)
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
ben bunu daha once okumama ragmen yıne guldum yanı...
|
|
![]() |
|
ali öncü ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
:))) güzelmiş
|
|
![]() |
|
ggokayy ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ağustos 2010 Konum: Küçükyalı Durum: Aktif Değil Mesajlar: 52 |
hahahaha
![]() |
|
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
|
|
![]() |
|
AydinBeyol ![]() P.T. TEAM ![]() ![]() GALERİ SORUMLUSU Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AydinBeyol
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
süpermiş
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
basehead ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ekim 2010 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 84 |
hoş :D
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
güzel :D |
|
![]() |
|
STALLONE ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Aralık 2010 Konum: ÖĞRENCİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
USTA ON NUMARA YA SAGOLASIN PAY İÇİN
![]() ![]() |
|
![]() |
|
peugeotefe ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Güzelmiş :D
|
|
|
|
![]() |
|
307P ![]() 1. Vites ![]() ![]() 09 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 08 Ekim 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 452 |
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |