![]() |
|
ilk çalışmada motordan geleyüksek sesli tıkırtılar |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
betonuur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2010 Konum: KIRKLARELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Eylül 2010 Saat 15:55 |
|
ustacım benim 307 1.4 benzinli araçta son bir haftadır ilk çalıştırdığımda motor soğukken aşırı bir tıkırtı geliyor sibop vuruntusu gibi gazladıkça tıkırtı artıyor motor ısınınca ses kayboluyor. bana yağdan olabileceği söylendi yağı bu gün değiştirdim aracı 5 saat sonra çalıştırdığımda tekrar aynı seslerin geldiğini gördüm yardımcı olursan sevinirim teşekkürler
|
||
![]() |
||
mcemin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ağustos 2014 Konum: KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 14 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Aynı model aracımda aynı sorunu ben de yaşıyorum.
|
||
![]() |
||
muro_60 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2012 Konum: Tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 929 |
|
yagı kaç numara koydunuz?
|
||
peugeot 307 xt premium
|
||
![]() |
||
mcemin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ağustos 2014 Konum: KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 14 |
|
10w 40 yag koyuldu 3bin km once |
||
![]() |
||
gungor ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2015 Konum: izmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
|
ayni sorun bende de var ama ısınınca geçiyor anlamadım bilenvarsa yazsin
|
||
![]() |
||
muro_60 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2012 Konum: Tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 929 |
|
havalar sogudugu için yaglama gec oluyor 5-40 yag ve yag fılıtresı degişimi öneririm
|
||
peugeot 307 xt premium
|
||
![]() |
||
|
15 tl yag fılıtresı
castrol 5-40 yag 4lt 110 tl dün degiştirdim önceden 10 40 vardı sabahları bıraz ses cıkıyordu ama suan ses falan yok marsa bıle kolay basılıyor
|
||
peugeot 307 xt premium
|
||
![]() |
||
albayman ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2011 Konum: Muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 585 |
|
soğukken benimki de yapıyor, ısınınca normale dönüyor.
ben normal olduğunu düşünüyorum. |
||
2006 307sw 1.6 hdi comfort + cruise control
|
||
![]() |
||
|
|
||
peugeot 307 xt premium
|
||
![]() |
||
ysf_syfttn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mart 2014 Konum: Burdur Durum: Aktif Değil Mesajlar: 98 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ysf_syfttn
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Benim aracta dizel aynı ses mi bilmiyorum kalörifer açıkken aynı sesi alıyorum kalöriferi kapatınca sesde kesiliyor...
|
||
Sıkıntı Yok Herşey İdeal...
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |