![]() |
|
Sabahları 3. basışta çalışıyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
serkan.ist ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Haziran 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 64 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan.ist
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Ağustos 2010 Saat 19:16 |
406 2000 ST 110.000KM de. Sıralı sistem LPG li. ilk çalıştırmada geç çalışıyor. Çalıştırma süresi uzadıkça çalışterma da zorlaşıyor. Örneğin 3 gün çalıştırmasam 4.-5. çalıştırmada çalışıyor. Sabahları 2-3 te alıyor. Gaza basmakla basmamak da farketmiyor. Kotağı açıp kapamak da farketmiyor.
Çalışıncada ilk başta çiğ benzin kokusu oluyor doğal olarak. Bir kere çalışınca sorun kalmıyor. normal çalışmasına devam ediyor.
Enjeksiyon tıkanmasından olabilirmi? Veya başka hangi neden olabilir. Servis tek tek bakıcaz diyor. Benzer sorun yaşayan varmı?
|
|
Av. Serkan Türker
|
|
![]() |
|
tazmaniac ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Ekim - 1980 Kayıt Tarihi: 27 Eylül 2009 Konum: ist./üsküdar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 103 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tazmaniac
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
ben 206 quiksilver kullanıcısıyım arabayı benzinli almıştım sıralı lpg taktırdım.gerçi sizin lpgd sisteminde de sorun olabilir belki ama benzinde çalıştırırken de aynı sorun olabi,leceğini düşünerek yazıyorum benimki lpg yokken benzindeyken dahi bazen 2de 3de alıyordu marş ama vites boşta ve ayağım debriyajdayken marşa bastığımda direk alıyor bir kere tık demedi..tahminen ayak debriyajda iken mekanik marş motorunu yüke bindirmediği için daha rahat çalışıyor şiddetle tavsiye ederim
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |