![]() |
|
sanzuman yagini neden degismiyorlar? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
osterreich ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mart 2010 Konum: Avusturya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 148 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı osterreich
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Ağustos 2010 Saat 02:48 |
arkadaslar triptronik vites aracim 140,000 km de ve arac bazen vites dusurme esnasinda tutukluk yapiyo ben 130,000 de almisdim araci önceden degistimi bilmiyorum 1. si izmit haldizlar peugeot olmak üzere 3 tane ayri yere bas vurdum sanzuman yagini degistirmek icin degismiyorlar
![]() |
|
![]() |
|
okankrgz ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Nisan - 1982 Kayıt Tarihi: 12 Mart 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 472 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Adayan peugeot Nizam ustaya bi göster derim.
|
|
Koceli/İZMİT
1982 |
|
![]() |
|
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
ben iyice araştırdım aracın kullanım klavuznuda 60000 km de bir yağ seviyesi kontrol ediniz diye yazıyo servis manuelindede şanzuman yagı ömürlüktür yazıyo bnde bi anlama veremedim
|
|
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
|
![]() |
|
osterreich ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mart 2010 Konum: Avusturya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 148 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı osterreich
![]() ![]() ![]() ![]() |
otomatik vites aracin sanzuman yagi nerden kontrol edilir bilmiyomki :(
|
|
![]() |
|
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
şanzumanın orda bi çubuk varmış ama nerde tam olarak bende bilmiyorum
|
|
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
|
![]() |
|
hantsome28 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 82 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hantsome28
bende 307 sw triptonik var geçenlerde servise gittim....şanzuman yağını sordum..tamamen değişemiyeceğini hemen hemen 3 lt.gibi bir yağın değişebileceğini söyledirler..servista yağa lt.15 Tl. fiyat dediler işçilk sormadım...ama bende değiştirmeyi düşünüyorum....
|
|
![]() |
|
bayelektronik ![]() 2. Vites ![]() ![]() 07 - Eylül - 1983 Kayıt Tarihi: 26 Ağustos 2010 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 161 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bayelektronik
hocam ben serviste değiştirtim.100 l ira alıyorlar.kendim bu konu ile ilgili sohbet kısmında konu açtım okumanızı tavsiye ederim
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |