![]() |
|
206 orta konsol ekran çalışmıyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kitay ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Eylül 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 183 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Ağustos 2010 Saat 00:32 |
Selam arkadaşlar aracımın orta konsol ekranının yaklasık 1 ay önce sag tarafı kararmıştı söküp ampule bakmak isterken ekran üzerinde 3 tane lamba oldugunu gördüm lambaların nasıl söküldügünü ögrenirken 2 ci lambada elimde kırıldı kalan lambayla idare edeyim derken bu benım rahatsız etmeye başladı yeni lambalar alıp konsol üzerindeki lambaları degiştirdım mükemmel bir şekilde çalıştı yaklasık 1 hafta kullandıktan sonra bugun lambaların zayıf bir şekılde çalıştıgını gördüm araç çalışınca lambalar daha canlı yanıyordu ama işten eve gelirken orta konsol ekranı tamamen gitti acaba ne oldu şimdi hiç çalışmıyor saatı ve radyo frekansları gorunmuyor kapkaranlık bi ekran lütfen acıl yardım tskler
|
|
34 KİTAY 18
2004 206 HDI XT |
|
![]() |
|
34BC ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2010 Konum: ... Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
lambalar patlamıştır.
|
|
rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır.
|
|
![]() |
|
10ur1 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Nisan - 1987 Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 334 |
kardesim ampullerin patlamıstır hassas o ampuller
|
|
![]() |
|
kitay ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Eylül 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 183 |
hepsinin aynı anda patlaması normalmi
|
|
34 KİTAY 18
2004 206 HDI XT |
|
![]() |
|
okan77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2008 Konum: KasımpaşaKartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 840 |
ısınmıştır belki... Kaliteli birşey değildir. Nasıl ampuller bilmiyorum ama led uyarsa led takmayı dene. ısınmaz hiç olmazsa.. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |