![]() |
|
307 Comfort Yeni Kasa özellikleri ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Ağustos 2010 Saat 14:15 |
Arkadaşlar 307 Comfort Yeni kasa 2007 model araçların Aklınızda bulunan duyduğunuz özellikleri nedir ? ben bir kaç tane biliyorum yardımcı olurmusunuz ?
1- Araç Giderken otomatik kapıları kilitlemesi 2- araç stop ettikten sonra bir süre park ların açık kalması başka bilen varmı ? 3- Anahtarın kitleme tuşuna basılı tutunca tüm camları otomatik kapatması. 4- Süper kitlit, 2 kes kilite basınca içerden bile kapıların açılmaması. Düzenleyen xMEGANx - 16 Ağustos 2010 Saat 14:30 |
|
![]() |
|
Faruk ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 801 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
comfort ta varmı denmedim ama kapıları kilitledilkten sonra basılı tutarsan kumanda ya camlar otm. kapanıyor.ayrıca kitlemeye iki kere üst üste basarsan süper kilitleme oluyor ve kapılar içeriden bile açılmıyor.
senin kullanım kılavuzun yoksa burdan yararlanabilirsin herşey var burda... |
|
2007 PEUGEOT 307 SW 1.6 110 BG HDİ PREMİUM GRİ
2012 PEUGEOT 308 1.6 E-HDİ 112 BG ACTİVE AUTO6R ALP BEYAZI dizel gibisi varmı???? |
|
![]() |
|
Faruk ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 801 |
2007 PEUGEOT 307 SW 1.6 110 BG HDİ PREMİUM GRİ
2012 PEUGEOT 308 1.6 E-HDİ 112 BG ACTİVE AUTO6R ALP BEYAZI dizel gibisi varmı???? |
|
![]() |
|
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
|
|
![]() |
|
kulanım klavuzum var abi orjinal verilen.
|
|
![]() |
|
individual ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2008 Konum: kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 996 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı individual
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
süper kilitleme olmaması lazım.
alarm varsa süper kilitleme vardır. alarm yoksa süper kilitleme yoktur diye biliyorum
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |