![]() |
|
sislere xenon sonrası hatalar. |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
BuRÇaK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Temmuz - 1981 Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 923 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Ağustos 2010 Saat 10:28 |
|
arkadaşlar 2 gün önce sislere xenon taktırdım 8000 lik ve ilk çalıştırmada BRAKE FAULT yani fren hatası verdi. kontağı kapadım açtım bi daha yapmadı. Xenon takılırken tekerler söküldü takıldı normaldir dedim. Aynı akşam durduğum yerde sisleri yaktım ve el freni çekiliydi. Ekranda HAND BRAKE FAULT yani el freni hatası yazdı. yine kapadım açtım kontağı tekrar etmedi. Sislerdeki xenon öncesi böyle bir sorun yoktu. Bugun yine yaparmı bilmem.
Sizce neden olmuş olabilir.? farlarda 8000 xenon sislerde 8000 xenon anfi bu üçü 60 amper aküye bağlı ve acaba akümü kaldırmıyor hepsini? |
||
![]() |
||
individual ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2008 Konum: kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 996 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı individual
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
xenonlar çin malı ise , üretim hattından çıkarken manyetik alan testlerine sokulmadığından aracın elektronik aksamlarına zarar verebiliyor.
fabrika çıkışı her xenon (hella,osram,denso,valeo vs..) bu testlerden geçer.
çin mallarında bu testler yapılmaz zaten sonuç bellidir.
ayrıca geceleri yolu görebilmen için bari 6000 k taksaydın kısa farlara
![]() |
||
![]() |
||
BuRÇaK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Temmuz - 1981 Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 923 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
hareket halinde sisler kapalıyken açınca airbag fault ve brake fault hatası veriyo. ama hareket etmeden önce sisleri açıp öyle yola çıkarsam sorun yok. Anlayamadım. Haşim cevap verir umarım.
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
xenonları bızden almazsan bole olur ıste :)
|
||
![]() |
||
tayfunyesilyurt ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 89 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tayfunyesilyurt
|
Burçak umarım bir an önce sorunun çözülür.. Elektrik dağıtımında bir sıkıntı olduğu açık. Ben elektro manyetik parazitten olduğunu düşünmüyorum.
Selamlar
|
||
Peugeot 307 1.4 Hdi
|
||
![]() |
||
|
Japon 130 tlcik :)
|
||
![]() |
||
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
|
emrah, hani burçak sana soruyordu xenon?
|
||
Hadi, 1981, İstanbul
|
||
![]() |
||
individual ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2008 Konum: kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 996 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı individual
|
bi xenon , xenon kit değildir aslında.
far sistemidir. yani mercek tipidir.
xenonda olsa , bi xenonda olsa kullanılan xenon kit aynıdır.
piyasada H4 tiplere genelde bi xenon derler ama
![]() |
||
![]() |
||
tayfunyesilyurt ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 89 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tayfunyesilyurt
|
bi xenon derken, bir adet xenon kastetmiştim kardeşim :)
|
||
Peugeot 307 1.4 Hdi
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı individual
|
![]() |
||
![]() |
||
deniz_206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 26 - Mayıs - 1987 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2008 Konum: ŞİŞLİ KURTULUŞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1353 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı deniz_206
|
burçak aynı sıkıntı bendede wardı sisleri yakınca direk arıza ışıkları yanıyo ve araç stop ediyodu bi aparat var ismi kondanstör 2 tarafada ondan takman lazım voltaj dengeleyici.
|
||
206 PANAROMIC 1.4 benzinli 34 BR 4985
0535 648 84 68 |
||
![]() |
||
Sinan ![]() 2. Vites ![]() ![]() 31 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 26 Nisan 2009 Konum: Beyoglu/IST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 460 |
|
aparata gerek yok ya. bende taktırdım hıc bı sekılde bı sorun yok. gayet memnunum. takarken lastık mastık sökmediler bile. zenondan kaynaklanıyordur bu.
|
||
![]() |
||
|
Emrah senden alsaydım yine aynı sorun olsaydı paramı iade edecekmiydin gerçekten merak ediyorum
![]() Ayrıca farklı topiklerde xenon konularında fiyatta istedim ama dönmedin kardeiişş. Neyse. hareket halinde sisleri açarsam arıza lambası yanıyor. Aracı hareket ettirmeden önce sis açıp sonra hareket ettirirsem sorun yok. Deniz bu kondansatörü nerde taktırdın nasıl takarız benim araca? |
||
![]() |
||
|
walla xenon fıyatı ıstemıssn bende yazmıstım ayrıca konuda vardı :) her sekılde ıade olurdu merak etme :) denızn dedıgı aparatı tak sorun duzelır
|
||
![]() |
||
kitay ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Eylül 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 183 |
|
slm arkadaşlar bende sislere taktırmak istiyordum ama problem cıkıyor galıba ben yaklasık 3 ay önce kısalara mtec 6000k taktırtırdım mükemmel gece kullanmayı sevmeyen birisiydım su an cok hosuma gidiyor burçak kardesim sen xenonların markası ne dir acaba ?emrah senin sattıgırrn xenonların marksı ve fiyatı nedir acaba tskler
|
||
34 KİTAY 18
2004 206 HDI XT |
||
![]() |
||
|
sound stream bızde kullanıyourz gece mukemmel
|
||
![]() |
||
MirakGTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
|
benım eski 206 da da vardı angellerda ve sislerde zenon böyle bir hata oluşmamıştı.
|
||
![]() |
||
|
Başka fikri olan? |
||
![]() |
||
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
|
Balastlar sıkıntılıdır.. başka açıklaması yok. araca cidi bir zarar vermeden bence sök. Ayrıca siste xenon mu olur? bırak sarı yansın..
|
||
![]() |
||
deniz_206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 26 - Mayıs - 1987 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2008 Konum: ŞİŞLİ KURTULUŞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1353 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı deniz_206
|
oto elektrik işi yapanlarda ve televizyon tamircilerinde oluyo genelde akımı woltajı dengeliyo we arıza ışığı yanmıyo bi daha.
|
||
206 PANAROMIC 1.4 benzinli 34 BR 4985
0535 648 84 68 |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |