![]() |
|
peugeot 307 hoparlör değişimi |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Temmuz 2010 Saat 14:54 |
|
blaupunkt 5li cd değiştirici kalmak üzere kapıdaki hoparlörleri değiştirmek istiyorum.200-300 tl civarında öneriniz nedir?
|
||
![]() |
||
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
bu hoparlörler hakkında açılmış birçok konu var.
|
||
Hadi, 1981, İstanbul
|
||
![]() |
||
|
var biliyorum ama kimse kesin bir tavsiye ya da fiyat yazmamış herkes laf olsun torba dolsun diye muhabbet etmiş.Kısa ve basit cevaplar arıyorum
|
||
![]() |
||
|
16 cm yuvarlak pioneer al tak . kısa ve basıt..
Düzenleyen H-a-d-i - 22 Temmuz 2010 Saat 17:22 |
||
![]() |
||
okan77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2008 Konum: KasımpaşaKartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 840 |
|
Sesin değişeceğini sanıyorsan yanılıyorsun.... 500 tl lik tak... Sorun kolonların montaj şekli.
|
||
![]() |
||
the_beKKo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2008 Konum: 307 HDİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 520 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı the_beKKo
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
300-500 üstüne biraz daha ekleyip anfi bass ve kompenat sistemi ekliyebilirsiniz
|
||
![]() |
||
individual ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2008 Konum: kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 996 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı individual
|
ben , tanesi 50 gram bile etmeyen orjinal kolonlarımı attım.
hertz dcx serisi aldım.
sonuç aynı.
![]() |
||
![]() |
||
okan77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2008 Konum: KasımpaşaKartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 840 |
|
|
||
![]() |
||
deniz_206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 26 - Mayıs - 1987 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2008 Konum: ŞİŞLİ KURTULUŞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1353 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı deniz_206
|
mid takımı al infınıty marka öneririm.
|
||
206 PANAROMIC 1.4 benzinli 34 BR 4985
0535 648 84 68 |
||
![]() |
||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
|
sen infinity i nerden biliyon ![]() Maddi İmkan 200 300 tl demişin ama infinity alt serisi reference 200 civrarı üst seri olan kappa serisi 350 tl civarı tavsiye ederim. Yapmışken tam olsun dersen MB Quart tavsiyemdir. |
||
![]() |
||
|
bencede alıcaksan tavsiyem MB Quart ben kullanıyorum gayette memnunum
|
||
![]() |
||
individual ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2008 Konum: kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 996 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı individual
|
Allah analı babalı büyütsün.
bende satmayı düşünüyorum 307 yi
bakalım hayırlısı
|
||
![]() |
||
Bahadir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Ağustos 2010 Konum: Edirne Durum: Aktif Değil Mesajlar: 63 |
|
Sol Arka Kapının Soketine 4 Ohmluk 2 tane Kolon Bağladım. Sağ Kapı Soketinede 6 Ohmluk Subwoofer Bağladım. Ve Şu anda Çok Memnunum. Orjinal Teyp Değiştirme Gereği Duymuyorum. Sesde de Yüksek Oranda Artış var. Subwoofer Ne kadar Çok Fazla Gümlemesede Eski Halinden Katlarca Daha iyi Bir Bass ve Ses vermekte. Öneririm Bu yolu. Tabi beklentiniz Çok yüksek ise benim bu yaptığım size yetersiz gelebilir. Ama Sitenin Otoparkına girdiğimde Nişanlımın Balkona Çıkıp Kıs Şu Sesi Kime Hava Atıyorsun Diye Tepki vermesine Sebep verecek kadar İyi bir ses alıyorum şu anda. :) Kolay gelsin.
|
||
Peugeot Araç Kullanmak Bir Keyiftir...
Marka : Peugeot 307 XT Premium. Model : 2004. Renk : Gece Mavisi. Motor : 1.6. HP : 110 |
||
![]() |
||
Faruk ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 801 |
|
maliyet ne kadar oldu?? markası ne taktıklarınızın...??
|
||
2007 PEUGEOT 307 SW 1.6 110 BG HDİ PREMİUM GRİ
2012 PEUGEOT 308 1.6 E-HDİ 112 BG ACTİVE AUTO6R ALP BEYAZI dizel gibisi varmı???? |
||
![]() |
||
Bahadir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Ağustos 2010 Konum: Edirne Durum: Aktif Değil Mesajlar: 63 |
|
4 Ohlum Kullandığım 2 Kolon Osowa Marka Bunlar biraz Tuzlu Ama Başka Markada Koyabilirsiniz. Fakat Belirtmemde Yarar var 2 adet 6 Ohmluk Sony Kolondan Çok Daha İyi Ses veriyor bu 4 Ohmluk Osowalar Çünkü Efsane bir Kolon Markası bunlar bildiğim kadarıyla. Subwoofer ise Sony 6 Ohmluk Subwoofer. Sony Subwooferleri Ben Sony Marka Müzik Setinden Aldım. Osowalarıda 12 + 2 Ses Sistemim vardı Onlardan Aldım. Yani Kolonlar Hakkında bir Fiyat bilgisi vermem Mümkün Değil. Ama Siz Araştırmasını yaparsanız Çok Fazla birşey Çıkmayacaktır. Bunların Dışında Extra Tek Harcamam 2 Metre uzunluğunda Kablo Aldım. Hepsi bu. Sonrasında Montajımı yaptım. Arka Bagaj Bölümünü İyice Düzenledim ve Sistemlere Solda Sıfır Bırakacak Bir Görüntü Yarattım. Bu akşam Fotoğrafını Çeker Koyarım. :)
Düzenleyen Bahadir - 06 Ağustos 2010 Saat 16:53 |
||
Marka : Peugeot 307 XT Premium. Model : 2004. Renk : Gece Mavisi. Motor : 1.6. HP : 110 |
||
![]() |
||
Faruk ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 801 |
|
güzel fikirin için teşekkürler,
resimleri bekliyorum.. |
||
2012 PEUGEOT 308 1.6 E-HDİ 112 BG ACTİVE AUTO6R ALP BEYAZI dizel gibisi varmı???? |
||
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
Sakın Plakalığıma Gülmeyin. Bu Fotoğrafları Çektikten Yaklaşık 15 - 20 dakika Sonra Değiştirildi. :) Kırılmıştı Tam Plakalık Almaya Gidicektim. Gitmeden Çekeyim Şu Fotoğrafları Dedim. :)
|
||
||
![]() |
||
|
güzel olmuş sesiçin
plakalıkta iyiymiş :))
|
||
||
![]() |
||
|
Değiştirdimmm Değiştirdim. Vallahi. :)
|
||
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |