|
(fıkra)+16 ingiliz alman türk |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
peugeotefe
4. Vites Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 20 Temmuz 2010 Saat 14:03 |
İngiliz,Alman ve Türk bir gün sarayda padişahın kızını gözetlerken yakalanmışlar.Padişah görünce çok sinirlenmiş ve bunlara ceza verilmesini emretmiş.Ceza olarak da
Padişah: ''Bunların şeylerini kesin ancak bu işlem mesleklerine uygun olsun'' demiş. Sonra sıra kesim işlemine gelmiş.İngilize mesleğini sormuşlar. İngiliz: ''Terziyim'' demiş.Bunun üzerine padişah ''bununkini makasla kesin'' demiş.Sonra almana sormuşlar. Alman: ''Oduncuyum''demiş.Padişah ''bununkinide baltayla kesin'' demiş ve daha sonra sıra Türk'e gelmiş.Ancak padişah Türk'ün güldüğünü görünce merakına dayanamamış ve niye güldüğünü sormuş. Türk: ''Ben dondurmacıyım benimkini yalaya yalaya nasıl bitirceksiniz çok merak ediyorum'' demiş... Alıntıdır.
|
|
|
|
deniz_206
3. Vites 26 - Mayıs - 1987 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2008 Konum: ŞİŞLİ KURTULUŞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1353 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı deniz_206
|
efe sende aynı bana çektin kardeşim be mümkünse fazla görüşmeyelim bundan sonra :D :D :D
|
|
206 PANAROMIC 1.4 benzinli 34 BR 4985
0535 648 84 68 |
|
peugeotefe
4. Vites Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
|
Niye kanka sanki çokmu görüşüyoruz. Zaten senin için kötü düşüncelerim var bu aralar gelicem evin ordan araban fren hortumlarını kesicem gidicen düz duvara yapışıcan sonra senle akraba olucaz
|
|
|
|
deniz_206
3. Vites 26 - Mayıs - 1987 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2008 Konum: ŞİŞLİ KURTULUŞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1353 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı deniz_206
|
tamam kanka gel kes ama o zaman sanayide yatarım ben bana yer ayarlaman lazım
|
|
206 PANAROMIC 1.4 benzinli 34 BR 4985
0535 648 84 68 |
|
H-a-d-i
3. Vites Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Efe 10 numarasın sen. valla kesintisiz 3 dk güldüm. harika fıkraydı. paylaşım için tşk ederim.
|
|
Hadi, 1981, İstanbul
|
|
the_beKKo
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2008 Konum: 307 HDİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 520 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı the_beKKo
|
hauhahaha süper ya
|
|
shamed
1. Vites 31 - Mart - 1988 Kayıt Tarihi: 06 Ocak 2010 Konum: EastanBuL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1015 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
koptum
|
|
Bakalım Kim Önce Dönücek |
|
muhlisoz
1. Vites Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2010 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 273 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
güzeldi
|
|
Muhlis Özdemir
2005 206XT 1.4 Adana 1986 |
|
TheEchoes
2. Vites Kayıt Tarihi: 11 Nisan 2010 Konum: Beşiktaş / İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 149 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı TheEchoes
|
|
|
Cennette huriler varmış, kara gözlü;
İçkinin de ordaymış en güzeli. Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz: Bak, bir yanda şarap, bir yanda sevgili. |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |