![]() |
|
bugün aracın için ne yaptın:)) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 678 |
Yazar | |
naimkaya ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Temmuz 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 14 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bıcı bıcı :)
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Yarin kendimi iyi hissedersem dip bucak giriscem :) cok kirlenmis aslan
|
|
![]() |
|
Foxfire ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Nisan 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 177 |
Bugün bunu taktırdım
![]() |
|
![]() |
|
Turgay_66 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mayıs 2013 Konum: Yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1099 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Turgay_66
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Süper duruyor hocam,bağlantıyı nerden yaptınız ? birde fiyat nedir :)
|
|
2000 206xt 1.6 90hp 200.000km
|
|
![]() |
|
Foxfire ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Nisan 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 177 |
fiyat 280 TL ekrandaki veriler benzin değil lpg verileridir bir nevi lpg için yol bilgisayarı Bağlantı olarak - yeşil müşürden motor suyu sıcaklığı - Hız için gps anteni - Devir anlık tüketim gibi verileride lpg beynine giden kablodan - kalan lpg bilgisi için tanka sensör takıldı - iç dış sıcaklık için sensörler yerleştirildi kalibrasyon yapıldı. seri üretim değildir sipraiş üzerine üretilip kargo ile gönderilebilir |
|
![]() |
|
faldov ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Ocak 2013 Konum: ISPARTA-32 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 246 |
Arabanın zifti temizledim ama bittim diyebilirim yaklaşık 5 saat sürdü.
![]() |
|
Peugeot 206 HDİ Fever- 2006
|
|
![]() |
|
suppor ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mart 2014 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 545 |
Parklari sinyallere bagladim ve kizmizi led takdim sinyallere
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 678 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |