|
satlık laguna lipi |
Yanıt Yaz | Sayfa <1 6789> |
Yazar | |||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Sadece bol miktarda vida
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Çok açıklayıcı olmuş hakkaten cem eline sağlık,kısmetse bizim lipide montajlıycaz...
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Resimler gayet net olmuş,elinize sağlık :)
|
|||
34sea45
1. Vites 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
operasyon düzenlenecek 1 lip daha dahil oldu listeye :)
|
|||
Emre Ekrem
1. Vites 17 - Eylül - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 358 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Emre Ekrem
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
||
Neden orj. 306 gti lip denemiyorsunuz anlamıyorum, hem orj hemde fahiş fiyatlara değil.
|
|||
ph2 stock 306 gti
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Dıkkat edersen sokemeyın dıye 500 tane vıda attık
Istedıgınız kadar ugrasın sokemezsınız... Tampon cıkar lıp cıkmaz
Bız baskaları gıbı laguna lıpı alamıyoruz
Paramız anca megane lıpıne yetmıs ona bıle goz koyuyorsunuz ayıp sıze yaaa
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Abıcım yanılmıyorsam 306 lıpı gtı harıcı modellerde olabılıyor. GTI a has bırsey oldugunu dusunmuyorum. Fıyatı makul evet 70-80 lıra gıbı. Ama ben seklen begenmıyorum. Benım taktıgım ondan cok daha guzel oldu...
|
|||
Emre Ekrem
1. Vites 17 - Eylül - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 358 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Emre Ekrem
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
||
Gti a tek has olan, motoru :) onun dışında tüm parçaları diğer 306 lara sis, tampon vs vs.. lip ise tam ortadan birbirine geçen bir kısmı olduğu için tüm araçlara olabiliyor. Parça aşırı sert olmadığı için yere sürtmeler de, ne tampona, nede kendine zarar veriyor.
|
|||
ph2 stock 306 gti
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Tamponu sökeriz |
|||
zavur
2. Vites Forumdan Banlandı... Kayıt Tarihi: 07 Eylül 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Tamponuda celık halatla baglayıp şaşeye kaynattım Kopruden atsan kopmaz
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Evet dedıgın dogru 2 parca. Fakat gerıye dogru egımlı olmasını sevemedım bır turlu...
Bu benım taktıgımda orjınal renault bır urun gayet esnek.
Bırde GTI a has olan bırseyde cyclone jantları... 10 numara jant ustune tanımam Düzenleyen CeCoLi - 10 Ekim 2011 Saat 15:54 |
|||
34sea45
1. Vites 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
abi madem öyle biz kökten alalım senin aracı :) başka yol bırakmadın bize :)
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
1 tane 306 yetmedı 2. yı yanına koyacaksın galıba ???
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Bu işya noterde ya da karakolda biter
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Profum arabayı sattıda kurtuldu sızden bakalım ben nasıl kurtulacagım
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Yamyam var sağda dikkat
Arkadaşlar ben size lip demek yok demedimmi,bana yine geliyorlar sağdan sağdan... Hulk gibi dönüşecem en sonunda canavara sökücem nerde lip varsa.
|
|||
34sea45
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
abi senden sonra albay var sırayla dönüyoruz kimde tutarsa artık :)
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Esasında senın o kalıbının altında buyuk bır Hulk ruhu oldugunu dusunuyordum kı sen ıtıraf edınce anlasmıs olduk
Lip mi istiyorsun al sana liiiiiiiiiiiippppppp
Al bak fırlattım sana
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Bir gece ansızın... |
|||
Yanıt Yaz | Sayfa <1 6789> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |