|
Peugeot Senin için Ne demek ? |
Yanıt Yaz | Sayfa <1 56789 17> |
Yazar | |||
B-Devi
1. Vites 14 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 90 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Ne yapayım be üstad :) Kapının önünde öylece yatıyor. İçim gidiyo ona |
|||
Ateş Kırmızı 306 XT
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Aman abım gozunu seveyım boyle saka yapılır mı ??? Okuyanda gercek sanacak aman haaaa
|
|||
pug37
1. Vites 23 - Haziran - 1989 Kayıt Tarihi: 10 Kasım 2011 Konum: Kastamonu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 27 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Ceo Yanlış Anlama Ama Ben Kastamonuluyum Benim Şivem Konuşmam Böyle Bizim Buralarda Kime Desen De Sıkıntı Olmaz.. Çok doğru Bişey Demiyorum Ama Dikkatli Sürdüğün Zaman Kimseyi Zor Durumda Bırakmazsın Önemli Olan Alkollu Araba Kullanmamak.. Forumun Kuralları Buysa Uyarız Diklik Yapacak Halımız Yok Alışacaz Artık.. :) |
|||
306 - XR - Kırmızı (ŞEYTAN)
|
|||
alisuat
2. Vites 28 - Ağustos - 1989 Kayıt Tarihi: 30 Mart 2011 Konum: Ankara-Çankaya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 371 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Peugeot benim için ne demek size sayım mi?
ilk araba demek, tamamen sahip olduğum ilk araba. ilk arıza demek, her seferinde korka korka kaputu açıp dinlemek demek. araştırma demek,internette çevrende arabanla ilgili herşeyi sorgulamak demek. kaygı demek kuşku demek,iyi mi yaptım demek,pişmanlık diye düşünürken, sürücü koltuguna oturup arabayı okşamak demek, hadi aslanım gidiyoruz demek. devam ediyorum, ayda gelen 800 lirayken, puga binmek için öğlen evde yemek demek, malboro yerine west demek lark demek. bayram harçlıklarını dogumgunu harçlıklarını serviste harcamak demek 500 lira masraf açınca babam kızmasın diye 300 demek farkını borç harç bulmak demek. ama buna gocunmamak demek,her seferinde hadi aslanım gene iyisin demek. pug demek benle özdeşleşmiş demek, konyada okurken alisuat diyince herkesin mavi 307li olarak bilmesi demek, kalkışlarda hep önde olmak demek, yol arkadaşı hayat arkadaşı demek. şimdilerde işsiz ve pugsız biri olarak. kendi paramı kazandığım zaman, benim için bir hayal edemek doya doya harcıyacağım yaptıracagım,herşeyiyle benim olacak bir hayal belki 308 belki 207 belki rcz ama olacak bir hayal. yeniden kavuşacam bir aslanla. o zaman benim için ikinci aşk demek.
|
|||
2007 opel corsa 1.4 Enjoy SP AT TWP,2009 Toyota corolla 1.6 Elegant AT
0554 941 25 90 A(+) |
|||
AhMeT®
2. Vites Kayıt Tarihi: 08 Aralık 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 135 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Pejo tutku ve yasam tarzi demek.
|
|||
Ahmet(06 PJ 790) 106 QS.
AnKaRa |
|||
Üçyüzaltı
1. Vites 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
||
Güzel motor sesi perfonmas az yakıt , kızları kendine baktıran arabam
|
|||
MagicPerformance
2. Vites 24 - Temmuz - 1978 Kayıt Tarihi: 09 Haziran 2011 Konum: Büyükçekmece Durum: Aktif Değil Mesajlar: 867 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı MagicPerformance
|
||
8000 devir demek :)
|
|||
yavuz25
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Şekil yapan ve görünümü çok çok iyi olan bir marka demek.Araba güzeli desem yeridir.Tasarlayanlar nasıl yapıyorlarsa yapıyorlar ama pejo geçerken insanlar,özellikle kızlar mutlaka dönüp bakıyor.(Bunun sebebini hala çözemedim yanlız.)
|
|||
Üçyüzaltı
1. Vites 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
|
||
Adamlar arabaları yaparken en çok ona önem vermişte ondan
|
|||
Pugcu06
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Aralık 2011 Konum: Modifiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Bana görede e46 sevdasına giden yol demek
Düzenleyen Pugcu06 - 20 Aralık 2011 Saat 00:06 |
|||
Pugcu06
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Aralık 2011 Konum: Modifiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Yaşam tarzı derken kardeşim¿ Bizim tarzımız kendimize has unutma
|
|||
tugrahan
2. Vites 09 - Ağustos - 1978 Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2010 Konum: NEVŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 343 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
diğerlerine hep dikiz aynasından bakmak demek :)
|
|||
PEUGEOT 306 XR 1.8 16v
brc my-11 lpg kit |
|||
adof106
1. Vites Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2012 Konum: beykoz Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
:) pejo demek her direksiyona oturdugunda sevgiline sarilmak demek
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
PEUGEOT benim için yaşam tarzı olmuştur.PEUGEOT gidişine yollar, duruşuna alem hasta....
|
|||
fanes
1. Vites Kayıt Tarihi: 28 Mart 2012 Konum: düzce Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Tasarımcısının bir Türk olduğunu bilmiyordum O adamı gidip alnından öpmek gerek. |
|||
nupel307
1. Vites Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 210 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
SORUN demek.
|
|||
308 1.6 hdi 90 hp
|
|||
emrepejo
1. Vites Kayıt Tarihi: 11 Nisan 2012 Konum: çanakkale Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
bence bir ayrıcalık tepee de yanlamak, makasa girmek, sürat yapmaktır.Kısacası yaşam stili.
|
|||
peugeot tepee
|
|||
msk_sansal
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Mart 2012 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 203 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı msk_sansal
|
||
Peugeot demek ;
Lise de defterine 206 resmi çizmek demek, keskin-sinirli bakışlar demek, kendini genç ve mutlu hissetmek demek, servisle kavga edip sanayiye gidip sonra kuyrugu kıstırıp gene servise gitmek demek :) , çeviklik demek, ilk arabası peugeot olup satıp gene peugeot almak demek, kısacası bağımlılık,aşk,tutku yani ne istiyorsan o demek :) pg turkey yetkililerinin yerinde olsam yeşil reçete şart koşardım...
|
|||
oguzhan29
3. Vites Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
|
||
+1aynen Emin Abiye katılıyorum
|
|||
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|||
osmntskn
1. Vites Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2012 Konum: Artvin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 68 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Çok yaşlı değilim, mesleğim gereği sakin bir yapıdayım, ama yapmak isteğim her harekete anlık tepkime verdiğini bildiğim, kapıyı açıp kontağı çevirdiğimde beni şeytana uyduran ve bana genç bir liseliymişim hissini veren tadına doyamadığım bir araçtır.
|
|||
Yanıt Yaz | Sayfa <1 56789 17> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |