|
Araç muayenesine girecekler dikkat! |
Yanıt Yaz | Sayfa <1 567 |
Yazar | |
berk2309
3. Vites 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
app plakalarda soguk damga muhur varsa sıkıntı olmaz onun dısında kabul etceklerını sanmam plakasız :D
|
|
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
|
and
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Aralık 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 207 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bakalım çarşamba günü görücez ne olacağını :)
|
|
2010 308 Millesim 1.6 VTI OV
|
|
ALLEX
3. Vites Kayıt Tarihi: 27 Mayıs 2015 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1307 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
rc pedal takımı lastik kaplaması yoksa geçmiyor.arkadaşlar. acil durumlarda kullanıldığında fren pedalından kaymayı önleyecek tedbir eksikliği sebebiyle ''ağır kusur''olduğu gerekçesiyle geri gönderiyorlar.. bilginize...
|
|
MORALİ AĞRIYOR....
|
|
and
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Aralık 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 207 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
App denilen plastik olan sanırım yada standart plaka harici her şey app mı oluyor?
Ben normal kalın yazılı metal mühürsüz plaka yaptırdım ve bugün hiç bir sorun olmadan muayeneden geçtim. Tabi cam filmleri, camda lpg etiketi ve stepnede yerinde değilde bagajda olduğu için 3 hafif kusurla atlattık. Lpg'mi işlettim Cuma günüde emniyetten ruhsatımı alıcam hayırlısıyla. Güncel fiyatlar; Makina Müh.Odasından Sızdırmazlık : 35 TL Ek-1 Formu : 10 TL (Bunların tanesi 50 Kuruş ve 2 adet lazım, sigortacı doldurdu) Egzoz Emisyon : 40 TL (Süresi dolduğu için) Muayene Harcı : 182 TL Emniyette Tescil Belgesi : 76 TL |
|
2010 308 Millesim 1.6 VTI OV
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <1 567 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |