![]() |
|
İSTANBUL BULUŞMASI (O AĞACIN 6) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 56789 39> |
Yazar | |||
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
doğan katılımın nasıl olacağı netleşirse çok iyi olacak ben bir bekar olarak acizane fikrim 2 farklı tarihte organizasyon yapılsın birine sadece eşli gelecekler dahil edilsin diğerine sadece eşsiz katılımlar bu şekilde hem yengelerimiz rahat eder hem biz bekar arkadaşlar daha rahat olabilir diye düşünüyorum
|
|||
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
||
ramazan havaların kötü gitmesi ile ben eşsiz katılım taraftarı oldum ![]() Düzenleyen dogan106 - 29 Ocak 2014 Saat 11:52 |
|||
![]() |
|||
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
||
eşsiz işime gelir ama havalar soğuk bencede eşsiz olsun makara yaparız diye düşünüyorum bende!
|
|||
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
|||
![]() |
|||
||
İstanbul öneri günceli:)
|
|||
![]() |
|||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
||
bencede eşsiz olsun bu sefer bidahakine eşli olur
|
|||
![]() |
|||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
||
+golf :)) |
|||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|||
![]() |
|||
kAramsAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ağustos 2012 Konum: 207 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 194 |
||
2 farklı tarih olursa eşliye gelebilirim |
|||
![]() |
|||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
||
Eşsiz olursa gelemiyicekmisin adem ? |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
ok o zaman birçok kişi eşsiz istiyor, buluştuğumuzda bir sonraki buluşma tarihinide ayarlarız:) ayrıca paintball için ayrı bir buluşma düzenliycez, inşallah bol buluşmalı bir yıl olucak
![]() |
|||
![]() |
|||
kAramsAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ağustos 2012 Konum: 207 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 194 |
||
burak 16 sında farklı bi planımız vardı :) zor ikna etmiştim göndermez beni yoksa herzaman yanınızdayım |
|||
![]() |
|||
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
||
![]() ![]() ![]() |
|||
206 XS Tu5 Motor...
|||
![]() |
|||
||
![]() |
|||
||
günaydın pejo turkey ailesi...
![]() |
|||
206 XS Tu5 Motor...
|||
![]() |
|||
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
||
vay yavrum benim amma yayılmışsın günceli
![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
||
bunu ''doğan beni listeye ekle'' olarakmı anlıyorum?
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Vay seni yaradana gurban olamm recoo :D
|
|||
|
|||
![]() |
|||
||
tabi ben şirketten baglanıp resim /video göremediğim için böyle failler arada ortaya çıkabiliyor, merak ettim resmi akşam bakıcam ![]() Bkz; rezil/kepaze
![]() ![]() Düzenleyen dogan106 - 30 Ocak 2014 Saat 15:33 |
|||
![]() |
|||
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
||
Henüz listeye ekle diyemiyorum malesef :( misafirlerin akıbeti belli değil ama sanıyorum ki müsait olurum.. Tabi şimdi geliyorum deyip gelememek olmaz o yüzden biraz daha bekleyelim nasılsa netleşti eşsiz katılım olacağı o yüzden başka ayrıntının önemi yok uyarım gelebilirsem :) Bide durumu açık etmesen arada kaynardı fazla faillik bi durum değildi be
![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Hayırlı cumalar günceli..
|
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
||
hayırlı Cumalar Volkan' ım
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 56789 39> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |