![]() |
|
İstanbul Organizasyonu 10.05.2015 |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 45678> |
Yazar | ||
Mevlüt ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Sadece 206 1.6 XS lar mı toplanacak:)
|
||
![]() |
||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
|
gelirsen görürsün :)
|
||
![]() |
||
Mevlüt ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17 |
|
Sonra 4 kapıyla sen niye geldin demesinler:D
|
||
![]() |
||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
|
![]() |
||
![]() |
||
KuzuX ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
|
Sanırım en keyiflisi o konvoy olacak. Pendik'den çıktıktan sonra Tuzla sahile gidilse orada oturulup 1 'er dondurma yenilse müthiş olabilir diye düşünüyorum.
|
||
![]() |
||
serdaralısan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mayıs 2014 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 325 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serdaralısan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
hacım çoğu kişi şifresini unutuyo hangi maille açtığınoı bile hatırlamıyor benim gibi kaçıncıya açıyorum ben bile unuttum eski mekanikçiyim daha önceden tanıtmıştım kendimi bursadayım tanımayanlar varsa gene diyeyim
şehir bursa adım serdar yaş 28 eski meslek pusula otomotiv genel servis (mekaniker) yeni meslek muhasebeciyim yoğunluktan kimse ilgilenemiyor zaten ama elimden geldiği kadar çoğu arkadaşa bilgi ve tecrübelerimle yardımcı olmaya çalışıyorum bursada adam yolda kalıyor gidip yardımcı oluyorum sen şu değilmisin diyorum o kadar alakalılarki siteyle adamlar bende ordayım evet abi aracını yapıyorum ertesi gün başka sitede adam arkamdan şunu yazmış akşam bizim kaplan yolda kaldı salağın teki geldi beş kuruş almadan yaptı sora yapıştırdım gittim durum bu olunca çoğu kişi yüzünden siteden kopuyoruz ama böyle kişileri artık takmıyorum genede arkadaşlara yardımcı olmaya çalışıyorum neyse bursadan arkadaşlar varsa tanısınlar |
||
change
|
||
![]() |
||
|
gerçekten girmek isteyen bana ulaşıp giriyor en kötü yeni kullanıcı açıyor. Yaptığın iyilikler sevap arkandan konuşulanlarıda boşver, benim 7 yıldır arkamdan konuşulanlar sana söylense siteye bir daha hiç girmem der siteyi kapatırdın. Maksat insanlar bilgilensin kaliteli bir ortam olsun gerisi önemsiz.
|
||
![]() |
||
serdaralısan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mayıs 2014 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 325 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serdaralısan
|
sağol kardeş haklısın bizde işte yardımcı olmak için uğraşıyoruz bi paylaşım olsun şöyle güzel ortam olsun dostluklar arkadaşlıklar kurulsun diye burdayız zaten bakalım işler uyarsa bende gelicem şimdiden güzel bi gün olcağını seziyorum dükkanı bugün bitirebilirsem
|
||
change
|
||
![]() |
||
tetik-soner ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2013 Konum: Üsküdar- İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1656 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tetik-soner
|
son dakika bombası...ben gelemiyorum maalesef
![]() ![]() ![]() offfffffffff......size eğlenceli sattler...benim içinde eğlenin....
|
||
Peugeot 206 1.4 xr 2000
Cıtroen Xsara 1.6 16v 2001 Honda Accord 2.0 ex 1994 |
||
![]() |
||
|
sağlık olsun bidahakine gelirsin
|
||
![]() |
||
|
tamamdır bekleriz.
|
||
![]() |
||
|
Tüm Üyelerimizin Dikkatine,
Etkinliğimize,
Katılımcıların İncelemesi için, Dumankaya Peugeot'dan Sıfır Peugeot 308 getirilecektir. Total ve Sponsor bir Jant firması stand kuracaktır. Düzenleyen GökhaN - 08 Mayıs 2015 Saat 17:26 |
||
![]() |
||
muhammed.ceyhan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ekim 2013 Konum: gebze Durum: Aktif Değil Mesajlar: 284 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muhammed.ceyhan
|
Bakarsin bir takim jant cekeriz benim aslana. Düzenleyen GökhaN - 08 Mayıs 2015 Saat 23:32 |
||
![]() |
||
|
Orjinal jantları yedek parça sponsoru temin ettiği için Replica Peugeot jantlarıda olucak, normal jantlarda.
|
||
![]() |
||
|
güncel
|
||
![]() |
||
KuzuX ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
|
Benim aslanı hazırlamaya başlıyayım ufaktan cilasını temizliğini halledeyim :)
|
||
![]() |
||
turerk ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Kasım 2014 Konum: pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
|
Arkadaslar benim aracimda sedan eger sadece iki kapi yada spor araclar gelecekse biz sikinti yaratmayalim???😔
|
||
Peugeotum 508 e-hdi
|
||
![]() |
||
|
Peugeot Turkey Fun Clup Üyesi olan herkez gelebiliyor.
|
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
|
Organizasyona tüm üyelerimiz davetlidir
![]() |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 45678> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |