|
İstanbul Organizasyonu 10.05.2015 |
Yanıt Yaz | Sayfa <1 45678> |
Yazar | ||
Mevlüt
1. Vites Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Sadece 206 1.6 XS lar mı toplanacak:)
|
||
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
gelirsen görürsün :)
|
||
Mevlüt
1. Vites Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Sonra 4 kapıyla sen niye geldin demesinler:D
|
||
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
||
KuzuX
1. Vites Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Sanırım en keyiflisi o konvoy olacak. Pendik'den çıktıktan sonra Tuzla sahile gidilse orada oturulup 1 'er dondurma yenilse müthiş olabilir diye düşünüyorum.
|
||
serdaralısan
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Mayıs 2014 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 325 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı serdaralısan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
hacım çoğu kişi şifresini unutuyo hangi maille açtığınoı bile hatırlamıyor benim gibi kaçıncıya açıyorum ben bile unuttum eski mekanikçiyim daha önceden tanıtmıştım kendimi bursadayım tanımayanlar varsa gene diyeyim
şehir bursa adım serdar yaş 28 eski meslek pusula otomotiv genel servis (mekaniker) yeni meslek muhasebeciyim yoğunluktan kimse ilgilenemiyor zaten ama elimden geldiği kadar çoğu arkadaşa bilgi ve tecrübelerimle yardımcı olmaya çalışıyorum bursada adam yolda kalıyor gidip yardımcı oluyorum sen şu değilmisin diyorum o kadar alakalılarki siteyle adamlar bende ordayım evet abi aracını yapıyorum ertesi gün başka sitede adam arkamdan şunu yazmış akşam bizim kaplan yolda kaldı salağın teki geldi beş kuruş almadan yaptı sora yapıştırdım gittim durum bu olunca çoğu kişi yüzünden siteden kopuyoruz ama böyle kişileri artık takmıyorum genede arkadaşlara yardımcı olmaya çalışıyorum neyse bursadan arkadaşlar varsa tanısınlar |
||
change
|
||
GökhaN
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
gerçekten girmek isteyen bana ulaşıp giriyor en kötü yeni kullanıcı açıyor. Yaptığın iyilikler sevap arkandan konuşulanlarıda boşver, benim 7 yıldır arkamdan konuşulanlar sana söylense siteye bir daha hiç girmem der siteyi kapatırdın. Maksat insanlar bilgilensin kaliteli bir ortam olsun gerisi önemsiz.
|
||
serdaralısan
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Mayıs 2014 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 325 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı serdaralısan
|
|
sağol kardeş haklısın bizde işte yardımcı olmak için uğraşıyoruz bi paylaşım olsun şöyle güzel ortam olsun dostluklar arkadaşlıklar kurulsun diye burdayız zaten bakalım işler uyarsa bende gelicem şimdiden güzel bi gün olcağını seziyorum dükkanı bugün bitirebilirsem
|
||
change
|
||
tetik-soner
3. Vites Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2013 Konum: Üsküdar- İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1656 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tetik-soner
|
|
son dakika bombası...ben gelemiyorum maalesef bizim evladın kursu var..normalde cumartesiydi ama pazar yapmışlar 1 ile 3 arası.....
offfffffffff......size eğlenceli sattler...benim içinde eğlenin....
|
||
Peugeot 206 1.4 xr 2000
Cıtroen Xsara 1.6 16v 2001 Honda Accord 2.0 ex 1994 |
||
GökhaN
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
sağlık olsun bidahakine gelirsin
|
||
GökhaN
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
tamamdır bekleriz.
|
||
GökhaN
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Tüm Üyelerimizin Dikkatine,
Etkinliğimize,
Katılımcıların İncelemesi için, Dumankaya Peugeot'dan Sıfır Peugeot 308 getirilecektir. Total ve Sponsor bir Jant firması stand kuracaktır. Düzenleyen GökhaN - 08 Mayıs 2015 Saat 17:26 |
||
muhammed.ceyhan
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Ekim 2013 Konum: gebze Durum: Aktif Değil Mesajlar: 284 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı muhammed.ceyhan
|
|
Bakarsin bir takim jant cekeriz benim aslana. Düzenleyen GökhaN - 08 Mayıs 2015 Saat 23:32 |
||
GökhaN
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Orjinal jantları yedek parça sponsoru temin ettiği için Replica Peugeot jantlarıda olucak, normal jantlarda.
|
||
GökhaN
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
güncel
|
||
KuzuX
1. Vites Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Benim aslanı hazırlamaya başlıyayım ufaktan cilasını temizliğini halledeyim :)
|
||
turerk
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Kasım 2014 Konum: pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Arkadaslar benim aracimda sedan eger sadece iki kapi yada spor araclar gelecekse biz sikinti yaratmayalim???😔
|
||
Peugeotum 508 e-hdi
|
||
KuzuX
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Peugeot Turkey Fun Clup Üyesi olan herkez gelebiliyor.
|
||
GökhaN
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
||
GökhaN
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Organizasyona tüm üyelerimiz davetlidir
|
||
Yanıt Yaz | Sayfa <1 45678> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |