![]() |
|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 345 |
Yazar | |
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
![]() |
bana da uyar ortak yer gezmiş oluruz ne güzel
|
|
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
|
![]() |
|
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
![]() |
http://www.gizlicennetler.com/yazici.asp?gc=a155e60c84be07a0a20cbe813dd53664&sayfa=all
hocam buraya bi bak istersen biraz uzak ama yine de fikir
|
|
|
![]() |
|
ersin025 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Nisan 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 374 |
![]() |
arkadaşlar bende gölkayparkı öneririm hem doğası güzel hem araçlar için otopark imkanı gayet iyi hemde özellikle istanbul,bursa,sakarya ve hatta ankara için bile kesişme noktası sayabiliriz
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() |
Organizasyon İzmit'de yapılacak, detayları Aziz yeni konu açıp duyuracak.
|
|
![]() |
|
![]() |
valla müdür uzaklığıyla felan alakalı değil benim açımdan ama bizim gurup orada ne kadar rahat edebilir mangal vs için uygunmudur ayrıca haftasonuda çok kalabalık olur düşüncesindeyim sonra resimlerden çok fazla ağaçlık alan yok gibi oraya gittiğimizde kapalı bir salondamı toplanacağız ? bilgilendirilmek amacıyla soruyorum detaylı resimler varsa herkesin bakmasını isterim
|
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() |
Ramazan Hocam mekanı bende bilmiyorum, Aziz yarın gerekli bilgilendirmeyi yapar, uygun biryer değilse yapmaz sanırım, iki İzmitli arkadaş önerdiğine göre uygun olduğu düşüncesindeyim.
|
|
![]() |
|
![]() |
tamam yeterki uygun olsun rahat edelim sessiz sakin bir gün için bolu abant a bile gelirim tek bir gün için bile
![]() |
|
|
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() |
Hadi bakalım yer ve zaman uygun olursa ben de katılabilirim. daha doğrusu katılmayı çok isterim.
Aziz abi ayrıntıları beklemekteyiz |
|
![]() |
|
![]() |
Yer İzmit, zaman 7 Temmuz Ali Ankara tayfası binin bi araca gelin :)
|
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
![]() |
7 temmuz kocaeli 5 yıl organizasyonu için, Evleniyormuş gibi gün ayırın, valla patlarım tekerlerinize gelemiyoruz derseniz !!!
![]() |
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
![]() |
![]() |
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
![]() |
ya müdür kafama takıldı 7 temmuzda ramazan ayı içinde olmuyormuyuz? oruç felan nasıl olucak
![]() |
|
|
![]() |
|
![]() |
Ramazan 9 temmuzda başlıyor, organizasyon 23 haziranda da olabilir, bu akşam kesinleşecek
|
|
![]() |
|
![]() |
özür dileyerek konu ana sayfadan gitmesin diye yazdım
|
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() |
23 haziran % 90 olarak onaylanacaktır.
|
|
![]() |
|
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() |
![]() ![]() |
|
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() |
üzülerek söylüyorum ki ben olmayabilirim o gün ama yinde gelmeye çalışıcam
|
|
![]() |
|
![]() |
Organizasyon için yeni başlık açılmıştır, katılmak isteyen arkadaşlar alttaki linke tıklayıp listeye isimlerini ekletebilirler.
KONU KİLİT
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 345 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |