![]() |
|
Partner ci kaç kişiyiz... |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 4567> |
Yazar | |||
peugeotefe ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
205/40/17 idi |
|||
|
|||
![]() |
|||
sedataksu ![]() 2. Vites ![]() ![]() 21 - Eylül - 1978 Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2011 Konum: İST, Kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 654 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sedataksu
||
Yakıtta ne kadar fark ettiriyordu.Birde senin araç 1.9 mu
|
|||
2011 C4 VTRPK MCP
İstanbul Kartal Hızlı gidip geçmiş olsun diyeceklerine yavaş git hoşgeldin desinler... * 28 ÇOTANAKLAR * |
|||
![]() |
|||
peugeotefe ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
||
benim araç 1.9 yakıtta fazla farkını görmüyordum taş çatlasın 20 kuruş farkeder
|
|||
|
|||
![]() |
|||
sedataksu ![]() 2. Vites ![]() ![]() 21 - Eylül - 1978 Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2011 Konum: İST, Kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 654 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sedataksu
||
Yakıttan korktuğum için 14 janta çakıldık kaldık.Jantları satabilirsem bende 17 janta geçeyim.Lastiklerin markasını hatırlıyormusun.
![]() |
|||
2011 C4 VTRPK MCP
İstanbul Kartal Hızlı gidip geçmiş olsun diyeceklerine yavaş git hoşgeldin desinler... * 28 ÇOTANAKLAR * |
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Eski kasasi mevcut 185 dahi takamiyoruz çamurluga sürtüyo ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
abdhakan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2011 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 50 |
||
s.a arkadaşlar ben ankaradan hakan yenı 2002 1,9 partner aldım yakıt konusunda bir karar veremedim tecrübesi olan arkadaşlar burada paylaşırlarsa memnun olurum saygılar
|
|||
ABDHAKAN
|
|||
![]() |
|||
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
||
yakıt konusunda nasıl bir kara veremediniz onu anlamadım.Euro dizel koyarız hep kendi arabamıza.En güzeli bence.
|
|||
![]() |
|||
06ÖzGüR06 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
||
Hocam siz 1.9 a katkısız eurodiesel koyun hiçbir sorun çıkarmaz.Motor sessiz çalışsın performanslı olsun istiyorsanız katkılı eurodizel alın.Excellium,Vpower vs. 1.9 lar bildiğim kadarıyla common rail değil onun için bir sorun olmaz. |
|||
![]() |
|||
abdhakan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2011 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 50 |
||
bi kaç yerde bu arabaların -euro dizel gibi yeni nesil yakıtları fazla yaktığını okudum normal dizel alınmalı vs yazılar kafamı karıştırdı shell den aldığım yakıt su gibi gitti p.o ve totel 50 tl ile 160 km yapabildim
|
|||
ABDHAKAN
|
|||
![]() |
|||
burak_08 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mart 2012 Konum: ARTVİN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
||
merhaba bi konuda bana yardımcı olurmusunuz_? bende partner 2.0 HDİ var triger seti ve baskı balata değişimi yapıcam ancak bulunduqum ıldekı ustalar fazla fiyat çektiiler internetten almayı dusunuyorum ama ne kadar güvenilir bilmiyorum nede olsa 550 TL den bahsediyoruz aradığım kişi bana peugeot'un orjinalde kullandığı baskı balatanın luk veya luc nasıl yazıldıqını bilmiyorum ama bana bu marka dedi bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim...
|
|||
![]() |
|||
||
benim tam olarak bilgim yok ama forumda takip ettiğim kadarı ile şahin pegeuot fiyat alabılırsın bir link daha verebilirim http://www.otoparcasepeti.com/catinfo.asp?cid=145 buradanda bakabılırsın
|
|||
ABDHAKAN
|
|||
![]() |
|||
burak_08 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mart 2012 Konum: ARTVİN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
||
ilgin için teşekkürler ama benim sormak istediğim peugeotun kullandığı orjinal parça LUK markamı baskı balatada bunu öğrenmek istiyorum
|
|||
![]() |
|||
By.Professional ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı By.Professional
||
bende de baş belası var bir tane partner 1.4 Benzinli 2004 :)
|
|||
Peugeot Partner 1.4XR 2004 90Bg Benzin
|
|||
![]() |
|||
TeknolojiDelisi ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2012 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 49 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı TeknolojiDelisi
||
bende aranızdayım dostlar artıkın
|
|||
PEUGEOT ADVENTURE 2.0 HDİ 2008
|
|||
![]() |
|||
ali dayı ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2012 Konum: antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
||
pegueot partner 2.0 HDİ 2005
|
|||
![]() |
|||
ozturk42 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 02 Kasım 2012 Konum: a Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
||
Bende aranıza katıldım arkadaşlar.Partner 2004.
|
|||
![]() |
|||
cocomo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2013 Konum: ank Durum: Aktif Değil Mesajlar: 174 |
||
partner 2005 2.0 hdi
yeni motor yaptırdım komple değişti. 123000 km'de. inşallah memnun kalırım
|
|||
![]() |
|||
timess ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 18 Mayıs 2014 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
||
şimdi size bir sorum olacak
partner 1,9 aracım var 49000 km ben triger kayışını 5 yıl geçtiği için değiştirdim aldığım parçaları orjinal alamaya çalıştım ama parçacılar malum nasıl oldukları parçları tamirciyle taktık çalışma sesi hoşuma gitmedi tekrar gergi bilyasını eski gergi bilyasını taktım sorun olurmu. bu taktığım parçalar 30 000 gitsin gene komple değiştiriyim bu taktıklarım 30 bin gidermi yada benim triger değiştirmeme gerek var mıydı 2007 8 ay çıkışlı bu arada aracım |
|||
![]() |
|||
06-MRT-18 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Haziran 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 13 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06-MRT-18
||
Bende varım... Partner 2005 1.9 Dizel...
|
|||
PEUGEOT 206 1.6 XS cc 2004
|
|||
![]() |
|||
faldov ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Ocak 2013 Konum: ISPARTA-32 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 246 |
||
Babamda 2002 Partner 1.9 mevcut.10 senedir kullanmakta.Ufak tefek arızalar haricinde büyük masraf çıkarmadı.Aile boyu Pejocuyuz.
|
|||
Peugeot 206 HDİ Fever- 2006
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 4567> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |