|
307 ye CC direksiyonu |
Yanıt Yaz | Sayfa <1 234 |
Yazar | ||||
hantsome28
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 82 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hantsome28
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|||
ya arkadaşlar biler nasıl yapacağız...o kenarlıkları servisten alsam olmazmı ...yerleri denk gelmiyormu
|
||||
2004 model 307 SW Triptonik ....hayat üç buçuk ile dört arasında geçer.ya dört dörtlük yaşarsın yada üç buçuk atarsın...
|
||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
araç resmen full + full + extra full oldu emeklerine sağlık dostum
|
||||
Özgür
3. Vites 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
erginin sunroofu yok ki :P
|
||||
206 feline 1.4 hdi 2006
|
||||
individual
2. Vites 23 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2008 Konum: kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 996 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı individual
|
|||
307 sw'nin cam tavanını aldırma bana |
||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
ne olacak kı yaaa. senın ıcın sorun degıl. sen ılerıde tavan sacını sokturursun yerıne tam tavan sasesı kaynattırıp camını koyarsın ustune. ıc perdesınıde taktın mı oldu sana orjınal cam tavan. senden beklenır yanı :))
|
||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
abi senin araba feline oldu resmen cem abininde dediği gibi cam tavan yapmalısın |
||||
individual
2. Vites 23 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2008 Konum: kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 996 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı individual
|
|||
bir kaç eksiği daha kaldı. donanımları çoğaldı. sırada mekanik iyileştirmelere geçiyorum. ilk etapta 225/40/18 pirelli pzero nero lastiklerle beraber 308 CC jantlarını almıştım. sırada süspansiyon , helezon ve iz açıklığı arttırımı var. |
||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
Ergin Bey aracınızın son halinin fotoğraflarını görmek isteriz..
|
||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
Jantlar 18" orjınal lıncancabur mu ???
Ayrıca ız genıslıgını nasıl artıracaksın ??? Jantlar dısarı cıktıkca cırkın gorunmeyecek mı ???
|
||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
cem abi %99 öyledir 308 cc de lincabur var |
||||
individual
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı individual
|
|||
Selamlar jantlarım orjinal 18'' 308 GT,CC jantı. serviste yoktu , fransadan sipariş aldılar. yaklaşık 1 ay da geldi jantlar. cem, öncelikle eski jantlarım 6,5'' genişliğinde idi. Bu jantlar ise 8'' genişliğinde. Şu anda araba az da olsa yere daha geniş basıyor. yani jantlar çamurluk ağızlarına az da olsa yaklaştı. İz genişletme olayına gelirsek, bilindiği gibi ülkemize 307 xsi modeli de gelmişti. (2.0 le ve 3 kapı) bu xsi modellerinde yürüyen diğer 307 lerden farklı. önler 1.5 cm , arkalar ise 1 ya da 0.5 cm daha geniş. Sanırım aks-rot gibi parçaları değişik. Ayrıca xsi larda amortisör çok daha sert ve bir o kadar sessiz çalışıyor. Sanırım bu uygulamayı yapacağım. zaten amortisörleri değiştirmeyi düşünüyorum. değiştirmişken bu işlemleri yapmak kolay. Araba şu şekilde yola oturacak yani |
||||
individual
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı individual
|
|||
kaliperleri kırmızıya boyamıştım.yaklaşık 3 ay oldu.bir sıkıntı yok henüz. |
||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
maşallahı var arabanın
|
||||
masoksian
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı masoksian
|
|||
merhaba,
direksiyon olayı ile ilgili bir kaç soru? 1- Eski direksiyon normal 307 direksiyonu muydu? şu linktekindenmiydi yani? 2- Değişim yaptığınızda eski airbag düzgün oturdu mu yerine airbag sorun çıkardı mı? |
||||
Yanıt Yaz | Sayfa <1 234 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |