|
İstanbul Organizasyonu 10.05.2015 |
Yanıt Yaz | Sayfa <1 23456 8> |
Yazar | |
DURUKANGOKHAN
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2015 Konum: İST/ÜMRANİYE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı DURUKANGOKHAN
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
peugeotturkey ailesine yeni katıldım ilk göz ağrım 106 ile bu organizasyona gelicem :)
|
|
DURUKAN
|
|
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
hoşgeldin aracın hayırlı olsun bekliyoruz benimde ilk aracım 106 idi
|
|
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
güncel
|
|
KOBAYIMSI
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Nisan 2015 Konum: kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı KOBAYIMSI
|
BİZ İLK DEFA KATILIYORUZ AMA IKI XS GELICEZ
|
|
KOBAYIMSI
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Nisan 2015 Konum: kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı KOBAYIMSI
|
AMA MERAK EDIYORUZ ILK BULUSMA YERI ORASI DIMI 12 DE YAZAN YER
|
|
KOBAYIMSI
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı KOBAYIMSI
|
FACEBOOK TA GRUBUM VAR PEUGEUT 206 XS BURDAKI HERKEZI ORGANISASYONA CAGIRDIM 20 ARABA DAHA GELIR BILGINE AMAC BULUSMAK ADMIN
|
|
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Kolay gelsin
|
|
ZAFERX
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2015 Konum: Üsküdar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Ben yeni katıldım aranıza, umarım güzel bir program olur.
|
|
GökhaN
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bekliyoruz inşallah tanışmış oluruz bayadır zaten site içerisindede kimse kimseyi tanımıyor iyi olur
|
|
GökhaN
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bekliyoruz Peugeot Türkiye Organizasyonları her zaman güzel olmuştur
|
|
oktaybarakdar
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2014 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı oktaybarakdar
|
inş. bende orda olacağım arkadaşlar görüşmek üzere
|
|
PEUGEOT 2004 307 XR 1.6 110HP
|
|
GökhaN
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
listeye ekledim bekliyoruz.
|
|
blntctn
2. Vites Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2015 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 451 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
olamasak da gönlümüz oralarda :)
|
|
Peugeot 206 1.4 XT
Volkswagen Golf 1.4 TSI |
|
SiYAH
1. Vites Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2015 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 24 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Ameliyatım bu hafta olmazsa +1 ile katılım sağlamayı düşünüyorum :)
|
|
ZAFERX
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2015 Konum: Üsküdar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Arkadaşlar merhaba,Üsküdar dan zafer ben. Bu etkinliğe katılacağım inşallah. Fakat katılım için öncesinde bir işlem yaptırıyor muyuz?
Listeye beni de ekleyin lütfen. Düzenleyen ZAFERX - 03 Mayıs 2015 Saat 08:41 |
|
GökhaN
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
geçmiş olsun, bekliyoruz sağlık önemli ekledim listeye
|
|
GökhaN
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
listeye adınızı ekliyorum ekstra bir işleme gerek yok bekliyoruz
|
|
KOBAYIMSI
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı KOBAYIMSI
|
arkadaşlar bız kobayımsı artı 2 olduk kesın geliyoruz bılgınıze3 zorluyorum sımdı
|
|
GökhaN
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
GökhaN
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bekliyoruz organizasyona sıfır 308 getirtmek için görüşmelerimiz sürüyor yarın netleşicek
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <1 23456 8> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |