![]() |
|
oil pressure insufficient(sorun çözüldü) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 234 |
Yazar | |
hamham ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Mayıs - 1979 Kayıt Tarihi: 06 Ekim 2010 Konum: denizli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 82 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nasıl yapıcam bilemedimde o yüzden böle yazdım
|
|
2005 206 XT 1.4 SİYAH atiker lpg
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
konudaki ilk mesajına gel, sağ taraftaki seçeklere tıklayıp düzenle ye tıkla sonra mesajını düzenleyeceğin sayfa açılacak orada başlığı düzenle, denizlinin neresindendin. haftaya denizlide olacam.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
hamham ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Mayıs - 1979 Kayıt Tarihi: 06 Ekim 2010 Konum: denizli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 82 |
denizli serinhisar ilçesindenim tatil içinmi
|
|
|
|
![]() |
|
bu arada bu yetkili servislerese güvenmesek kime götürücez bu arabayı bilmiyorum ama artık o yetkili servise gitmiycem hem fazla para alıyolar hemde böle soruna neden oluyorlar şu olayaı çözebilmek için bile epeyce para harcadım denizlideki arkadaşlara yafsiyem yetkili servise gitmeden önce iyice düşünsünler kesinlikle gitmelerini tafsiye etmem
|
|
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Düzenleyen metin - 18 Ekim 2011 Saat 13:14 |
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
tsilaysos ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 04 Eylül 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tsilaysos
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
aynı sorun benim 307'mde de oluştu ve yağ filtresi değişimiyle sorun çözüldü.
|
|
PEUGEOT 307 1.4 XR
|
|
![]() |
|
toprak ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Şubat - 1984 Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 143 |
Aynı sorunla karşılaştım bu sabah :S servisteki arkadşaı aradım hatayı kodlayarak söyledim. bilemicem getir bi bakalım dedi :)) bende gidince diyim bari. yağ filtresini değiştir die :))
|
|
FGRDFG FSDGDSFG DSG
|
|
![]() |
|
tsilaysos ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 04 Eylül 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tsilaysos
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bu sorun benim 307'mde 2. defa oluştu. ilkinde babam yağ filtresini petrol ofisinde değiştirttikten hemen sonra oluşmuştu. sanayide özel serviste yağ filtresini değiştirdirttiğimde sorun çözülmüştü. fakat 3000 km geçti geçmedi aynı sorun yine oluştu.bu özel servise tekrar gittiğimde ustalardan bir diğeri "demek ki" orjinal yağ filtresi takmak gerekiyormuş" şeklinde bir sonuca vardı (yan sanayi filtre takmış yani kendileri de):) 20 tl'ye orjinal filtre aldırıp taktı ve sorun yine halloldu. bakalım orjinal filtre ile ne kadar gidecek...
|
|
PEUGEOT 307 1.4 XR
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 234 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |