![]() |
|
Araç Yikama ve Pasta Polish Tavsiyesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Yazar | ||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Hacı toyota yı avrupa araçlarla karıştırma. Toyota Protect diyorum ben toyota nın yaptığı bir uygulama servisden bağımsız. Ben köpek patisi izi bırakmıyor diyorum . Dh de auris 2013 başlığını bir araştır. |
||
![]() |
||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Çok teşekkürler gerçektende dediğiniz doğru ben bunu belırtmemıştım böyle çok yakından bakılınca veya ıslakken ortaya çıkan su lekelerı var tavanda kil markası ne olmalı nerden bulabılırım ? carpex in sıvı cilasını geçenlerde elle uyguladım fiyatının uygun olmasına ramen ortaya çıkan sonuç memnun ettı bıde bu markayı denemış oldum.Elle uygulama yapsam sonuç alabılırmıyım peki çunku bu dedıklerınızı yaptırmak çoğu yere deveye hendek atlatmak benımde musaıt yerım yok makınam yok :) |
||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
||
![]() |
||
İBRAHİM ASİL ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mart 2014 Konum: Şereflikoçhisar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 195 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı İBRAHİM ASİL
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
arkadaşlar yorumlarınız ve önerileriniz için cok tesekkür ederim sanırım şu bahsettiginiz ürünlerden wax kil vs alıp aracıma uyguluycam malum taş çarpmalarıda var aracın üzerinde onlara komple bi el atcam dışarda yaptırmak pek bana göre degil aracımla ugrasmayı seviyorum zaten eli bos biriyim iş konusunda :D işlem basamakları olarak ilk önce çizikleri ve taş vuruklarını rütüşluycam (boya zımpara pasta seklinde yapınca cizikler belli olmuyomus)sonra kil siyah renkli cila ve daha sonra düz meguars turtle wax yada çbs cilalarından birini deniycem hayırlısı bakalım
|
||
Asil :)
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |