![]() |
|
bugün aracın için ne yaptın:)) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12345 8> |
Yazar | |
furkan111 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ocak 2012 Konum: yalova Durum: Aktif Değil Mesajlar: 288 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı furkan111
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
spor yay taktım.amerikan park ve ön lip yaptırdım.sırada pasta cila kaldı :)
|
|
![]() |
|
AhmeT_32 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2014 Konum: burdur Durum: Aktif Değil Mesajlar: 72 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
çarşamba günü aslana tüp almıştık dün akşamdan beri gaz yememe problemi vardı meğersem o da enjektöre giden kablolardan birindenmiş saolsn ustam erken teşhis koydu ve kurtulduk. yoksa neredeyse Aslandan soğuyacaktım...
|
|
![]() |
|
TuNeR_32 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2013 Konum: Isparta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 572 |
Araç içi komple kuaför fırçasız yıkama meguiars pasta cila HKS Egzoz Takıldı mobil yağ yağ filitresi polen filitresi benzin filitresi şanzuman yağı değişti kapalı garajda sezonunu bekliyor birde 150 TL benzin aldım yaza 6.00 TL olursa karda olayım diye :) Havalar düzelince professional fotoğraflar ile karşınızda olacağım ;)
|
|
İmzam Yok Parmak Bassam..!!!
|
|
![]() |
|
kivanc ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Haziran 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 950 |
Önce :)
![]() Sonra .)
![]() |
|
308 1.6hdi auto6r İst/Zong
|
|
![]() |
|
kivanc ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Haziran 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 950 |
Sayende abi :)
|
|
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Maşallah maşallah ,
Yalnız Kıvanç abi arka logo ve yazılar beni iptal et diye bağırıyor :D |
|
![]() |
|
Harrbimi. hiç düşünmedm. 206 da iptal etmiştm ama.
|
|
|
|
![]() |
|
gogly35 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 744 |
Az önce havanın güzelliğini değerlendirip yıkamaya gittim köpürtürken cihaz arızalandı adamlar 3-5 dk cihazla uğraştı bu esnada aracın bir kısmı köpüklü kaldı ve sonra devam ettim tekrar duruladıktan sonra ortaya çıkan görüntü canımı sıktı. Tavanda bulunan siyah şeritler sanırm leke tutmuş ve gitmiyor.. Bu lekeleri nasıl götürebilirz arkadaslar???
![]() ![]() |
|
308 VTI // 2009
|
|
![]() |
|
şimşek 307 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2013 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 555 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı şimşek 307
Şimdi yıkamaya bıraktım :)
|
|
Benim sürdüğüm hɑyɑtın geri vitesi yok !! Geçmişi sɑdece dikiz ɑynɑsındɑn izliyorum.
|
|
![]() |
|
Raskaa ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2013 Konum: Yalova Durum: Aktif Değil Mesajlar: 140 |
Güneşli günü fırsat bilip iç-dış temizliğe giriştim. Ayrıca güzellik yarışması için resimlerini de çektim :)
|
|
![]() |
|
gogly35 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 744 |
yarın deneyeceğim , fakat direk güneşe maruz kaldığı için daha çok beyazlatma yapmasından korkuyorum
|
|
308 VTI // 2009
|
|
![]() |
|
Bursat ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 355 |
Az önce akşam vakti bıcı bıcı yaptırdım karanlıkta olduğu kadar Perşembe beni affet :D
|
|
308 Active | 1.6. HDI | 2015 "Pazartesi"
207 Trendy | 1.4. HDI | 2007 "Perşempe Rahmetli" 307 XR BVA | 1.4 HDI| 2004 "Cuma Rahmetli" |
|
![]() |
|
AhmeT_32 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2014 Konum: burdur Durum: Aktif Değil Mesajlar: 72 |
bende bugün aracımı yıkadım fotoğraflarnı çektim. forumda paylaştım ama görünmüyor
![]() |
|
![]() |
|
TaZ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Ağustos 2013 Konum: İstanbulAvcılar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 137 |
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
iş güç nedenıyle bayadır yatıyor aküsü zayıflamasın diye 10 dk çalıştırdım neyapalım işte gezemıyoruz :(
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
Adem Kurtuldu ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Aralık 2013 Konum: İZMİR /BORNOVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1337 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Adem Kurtuldu
Bugün değil ama dün antenin altindan su girdiği için komple sökülüp altına silikon yaptik
|
|
#35GA8139 #S16HDİ 💨💨
|
|
![]() |
|
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
Dün cam filmi yaptırdım tosbaama
|
|
![]() |
|
şimşek 307 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2013 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 555 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı şimşek 307
dün akşam yıkattım yine yağmur yağdı :((( ne zaman yıkatsam yağmur yağıyor
![]() |
|
Benim sürdüğüm hɑyɑtın geri vitesi yok !! Geçmişi sɑdece dikiz ɑynɑsındɑn izliyorum.
|
|
![]() |
|
pusutr ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2013 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1083 |
Sabah az bi uzaktan baktım bay deyip motoruma bindim işe geldim.
![]() |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
mahalleyi komple kazdıkları için yıkamak gibi bi enayilik yapmıyorum
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12345 8> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |