![]() |
|
Yeni Peugeot 208 Kuş Pisliği Yanıkları!! |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Yazar | |
serdaralısan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mayıs 2014 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 325 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serdaralısan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaşlar şimdiki araçların hepsinde aynı sorun var çünkü su bazlı boya kullanılıyor yani solventli boyayı ilk sıktığında akıyor gibi yayılıyor aracı inca bi tabaka gibi kaplıyor pürüzsüz zahmetsiz bir sekilde boyanıyor ama dı etkenlere karşı bilen kişilerboya koruma folyosu kaplatıyor bilmeyenlerinkide mahvoluyor en iyisi akrilik boya çok kolay etkilenmez tabi o pislik orda haftalarca kuruyup dökülene kadar kalmazsa:)
|
|
change
|
|
![]() |
|
pejocu208 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Aralık 2014 Konum: mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı pejocu208
merhaba arkadaşlar benim diyer aracım olan mercedes c180 amg de de aynı yanık oluştu pejoya çamur atmak için lütfen konuşmayınız siyah mercedes c180 amg diyorum aynısı ondada oluştu yanlış duymadınız diyer aracımda peugeot 208 1.4 hdi active allureyle hemen hemen aynı dolulukta arabam mercedese taş çıkarır ...
|
|
pejocu208
|
|
![]() |
|
kimiraikkonen ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Kasım 2014 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 50 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kimiraikkonen
W204'mü? Kaç gün kaldı kuş pisliği? Peugeot'a çamur atma derdinde değilim ama kırmızı boyası inanılmaz dandik. Böylesini görmedim. Boya koruma piyasası gelişsin diye mi bu kadar dandik yaptılar diye düşünüyorum zira "her" pislemede iz bırakmamalı. Kapalı garajı olmayanlar yaşamasın misali. Tüm kırmızıları özellikle inceledim. Onun dışında fiyatına göre normal bir araba, benim ki de Active? |
|
![]() |
|
pejocu208 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Aralık 2014 Konum: mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı pejocu208
Bazı kişiler pejoya çamur atmak için konuştukları için yazmıştım aracı ben alırken sadece gri ve kırmızı renk vardı bende gri aldım eşimede daha sonra kırmızısını aldık araçta sorun yok ama mercedesteki sorun benim canımı sıktı .
![]() |
|
pejocu208
|
|
![]() |
|
kimiraikkonen ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Kasım 2014 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 50 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kimiraikkonen
Benimki metalik kırmızı ve en ufak taş çarpması sonucu vernik kalkıyor. Kuş pisliği değil sadece. Kitapta 50 mikron ile 500 mikron arası boya kalınlığı fark edebilir diye bir ifade var. Vernik o kadar dandik ki, 450 mikronluk fark bile bana koymadı. Gerçek şu, Peugeot'un boya ve vernik katmanı hakketen çok mukavemetsiz ve dandik. Özellikle vernik katmanı çok kötü, daha 14 aylık kırmızı 208'im. İstersen fotoğraf gönderebilirim. Düzenleyen kimiraikkonen - 21 Haziran 2015 Saat 23:14 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |