![]() |
|
P.T. Altın günü Başlamıştır... |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12345 11> |
Yazar | ||
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Bana da uygundur.
|
||
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
||
![]() |
||
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
gördüğüm kadarıyla biz 7 kişi olarak tam anlamıyla hazırız, genel baktığımız zaman dile kolay ayda 100 tl, burda öğrencimiz vardır, aracına yada başkabişeye kredi ödeyenimiz vardır, kimine rakam çok geliyor olabilir. mesela aramızda bir etkinlik yapıyoruz, ve bu etkinlikle belki arkadaşlarımızdan biri ihtiyaç karşılayacak belkide aracına keyfi birşey yapıcak, yada etkinlikleri çok seven bir arkadaşımız için değişik birşey olacak.
demek istediğim evet biz bir para toplama işi yapıyoruz her hafta 1i için ama fiyat 25 tl haftalık yani aylık 100 tl fazla geliyorsa, bu konuda ben 15 tl veririm yada 10 tl verebilirim diyen arkadaşlarımız varsa lütfen çekinmesin, kendi adıma konuşuyorum bende 25 tl değil 10 tl veririm yeterki etkinliğimiz olsun başlasın adını koyalım dedim herkezle birlikte, yani 7 kişi 25 tl vereceğimize 20 kişi 10 tl veririz diye düşünüyorum. gerçekten kafa karıştırıyorsam çok özür dilerim, ben mebladan ziyade P.T. ailemizde farklılık yaratıp güzelliğimizi dostluğumuzu güclendirmek, fexziye, alicilik'e 307bursa ya, tellotello ya teşekkür etmek, hep birlikte bir birimize küçük büyük fark etmeden destekte, paylaşımda, etkinlikte bulunmak adına bu fikri geliştirdim. herkeze kucak dolusu sevgiler. |
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
fexzi ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
|
Güzel yazı olmuş
![]() |
||
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
||
![]() |
||
ErolSs ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2013 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 271 |
|
bende varım bende 25 tl verebilirim
halk bankası ücret kesmiyor bence 1 kişi sorumlu olsun biz onu bilelim parayıda ona gönderelim parayıda ondan alaım |
||
QWERTY
|
||
![]() |
||
fexzi ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
|
hani benim adım nerede :D
|
||
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
||
![]() |
||
|
Takılma amaçlı yazdım abim :) bunu gerçekleştirirsek bir ilk olacak unutmayın :)
|
||
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
||
![]() |
||
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
|
Günaydın
Yukarıdaki yazışmaları duyuruları okumanız amaçlı Güncel,
Herkeze teşekkür ederim, hayırlısıyla 8 olduk, artış beklemekteyiz. |
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
|
Güncel.
|
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
|
abi cvp verdik, iş bankasını araştırdım, kendi arasındada para alıyor garanti gibi, ama bide bu işin hesap işletim ücreti bölümüde var, o yüzden kaldıgımız yerden devam bence
|
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
|
Merhaba,
Kesintiyi en aza indirmek için kasa görevini işbankası sahibinin yapması daha iyi olacak gibime geliyor, sizce nasıl yapalım kasa şeklinde mi devam edelim yoksa ayrı ayrı mı? Kolaylıklar. Not: Mailden devam edelim olmadı
![]() |
||
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
||
![]() |
||
|
hiç bir işlem ücreti almayan banka bulunmuştur. check the mailbox :D
|
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
Hasan Emre ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Aralık 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 69 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Hasan Emre
|
Abicim şimdi bu altın günlerinde mevzu sen 10 kişiye para verdiysen sana sıra geldiğinde de 10 kişiden para beklemendir. Şimdi alan çekilirse ve o sayı hep değişken olursa bi anlamı kalmaz bunu nası sabit tutucaksınız. ._?
|
||
Peugeot 206 1.4 XR Presence
Peugeot 207 1.6 HDI Dynamıc :) |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
|
Alanın çekilmesi işin dinamiklerine aykırı olur mu hajım ya
![]() |
||
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
||
![]() |
||
|
alanın çekilme durumu olmayacağını herkez biliyor, çekilincede aldığını geri vereceğinide biliyor, 8 haftanın sonunda herkezin sırası bitince devam etmek istemeyen çıkar bu bu kadar basit bir çözüm. yada benim sıram 5nci hafta diyelim mesela, ve ben 3ncü haftada para verdim diyelim. 3haftanın sonunda ben çıkacağım imkanım yetmiyor artık dersem, sıram gelinceye kadar bekleyip, verdiğim kişilerden sıram geldiğinde tek alacağım. olur insanlık hali işler ters gider falan. bukadar basit.
|
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
|
hayırlı olsun :)
|
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
|
Güncel.
|
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
|
En para kartım bugun geliyormus
![]() Guncel
![]() |
||
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
||
![]() |
||
bysarsıntı ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2013 Konum: manisa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 190 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bysarsıntı
|
iş bankasının mobil hizmetini yükleyerek ordan gönderirseniz havale ücreti fln almıyorlar beyler. ben bütün işlemlerimi telefondan girip hallediyorum sıkıntı yok yani.
|
||
2001 206 XT 1.6 16V
Önünü Görmeden Sollama Eve Acı Haber Yollama... |
||
![]() |
||
|
enparadan pazartesi gelecekler abi bana.
|
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
|
benim de mi üye olmam lazım ?
|
||
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12345 11> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |