|
(Fotolar 4. syf) Ankara Buluşması !!! |
Yanıt Yaz | Sayfa <12345> |
Yazar | ||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
sincan dayız diye gelemicez mi :D
izim köye gidelim ÇUBUK AKKUZULU şaka şaka :D biletimi aldım ankara ya direk bulamadım istanbul aktarmalı geliyorum siz adresi anlaşın 2 kişide olsak buluşmaya varım
|
||
Alicilik
5. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Yer konusunda mutabık olamadık hala.
Batıkentte Çakırlardaki yere gidebiliriz. Bir kaç kes oraya gittik gayet hoş ve güzel bir ortam çay içer istersek yemek de yeriz. Park sorunu da yok. Gelenler ben ve sanırsam orkun (elsaberano) keçiörendeyiz. Bir de yine keçiörenden bir misafirim olabilir(eskiden pugcu idi). ibrahim abi sincandan offchu eryamandan geliyor. jack67 ismail ise dikmenden gelecek. orta nokta nasıl olacak bilmiyorum. Antares-Metro park açısından iyi ama dediğim gibi diğer kişlere uzak olacak. Ankamall desek park sıkıntısı kesin yaşayacağız adım atamıyoruz cumartesi pazar armada-cepa-kentpark ise yine bir kesime uzak olacak Bahsettiğim batıkentteki çiftlik güzel. ulaşımı kolay park sıkıntısı çekmeyiz eğer yarın kabul edilirse arar rezervasyon da yaptırırz her ihtimale karşı. Çİftlik deki park centerı deneyebiliriz. Onun dışında şehir içinde 2-3 kişide olsak arabalarla rahat hareket edebileceğimiz bir yer aklıma gelmiyor. |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
aile ile mi geleceğiz yoksa yalnız mı
|
||
offchu
1. Vites Kayıt Tarihi: 27 Kasım 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 72 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Ali hocam tam olarak buluşma noktasını nerede karar kıldık ? adresi bana yazabilirmisin rica etsem . Şuan iş yerindeyim ve evde malesef internetim yok öğrenemeyeceğim yoksa ,tel. atıyorum pm nizde.
|
||
Alicilik
5. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Abi aile ile gelecek çok kişi yok hatta biz de az kişiyiz Çakırlar bana daha uygun gibi geliyor. İsmaile uzak olacak biraz ama kusurumuza bakmasın. Semaver alırız çardakta oturur sohbet muhabbet kaynatırız. Araçlar içinde alanı geniş istediğimiz gibi park ederiz. Yeri bilmeyenler için ben detaylı tarif-gps noktası-harita görüntüsü olarak ilk mesajda paylaşım yapacağım.
Yeri yazdım. Eryamandan gitmesi çok kolay. İsterseniz hipdromun oradan (go-kart) ara yoldan girin isterseniz çevre yoluna girin batıkent girişinden çıkın hemen orada |
||
elsoberano
4. Vites Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
ali kardeşim etlikten çevre yoluna çıkıp ordan nasıl gelebilirim ?yada sen gitmeden bir yerde buluşalım peşpeşe gidelim uyarsa .şimdi köprü isimlerini caddeleri tam bilmediğim için adresi tam anlayamadım.
|
||
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
||
Alicilik
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Çevre yolundan gelirseniz batıket çıkışı var. Batıkente girince az ilerisinde zaten. 14.30da acityde buluşalım size de uyarsa. Beraber gidebilriz. |
||
offchu
1. Vites Kayıt Tarihi: 27 Kasım 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 72 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Ali hocam pm kutunuzu bir kontrol edermisiniz rica etsem
|
||
Alicilik
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Baktım baktım :D Mesaj yazıyordum |
||
offchu
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Tamamdır hocam yarın inşallah işim rast giderse gelmeye çalışacağım ,umarım size belirttiğim durum ile saatler çakışmazda görüşme fırsatı doğar bana.
|
||
ERSOY-06
1. Vites Kayıt Tarihi: 27 Eylül 2012 Konum: ----- Durum: Aktif Değil Mesajlar: 187 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
eğlenin bakalım eğlenin sizlerede bu yakışır fakat mesajları incelediğim kadarıyla sayınız fazla değil,bu da üzücü tarafı galiba, başkente yakışmadı.kardeşim biliyorsun gelmem imkansız ama şayet durumum ve konumum müsait olursa telefonla da olsa katılacağım bu beraberliğe.Allah ağzınızın tadını bozmasın güzel bir gün geçirirsiniz inşallah.saygılar
|
||
elsoberano
4. Vites Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
|
|
çevre yolundan gidebilirsek forumun orda da buluşabiliriz yolumuza ters değilse şehir içine girmeden çevre yolundan rahat rahat 2 aslanı götürebiliriz eğer yolumuza tersse a city geçince sbir shell var onun içinde buluşabilir senin için uygunsa.
|
||
|
||
Alicilik
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Şehir içinde sıkıntı çekmeyiz. Gimata kadar belki yoğunluk olur sonrasında rahattır. Eğer keçiörenden şehir içi uzak olursa çevre yolunu tercih edebilirisniz. Numaram ilk mesajda yazıyor istediğinizde çaldırın ya da mesaj atın ben ararım |
||
jack67
1. Vites Kayıt Tarihi: 11 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 267 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Sıkıntı yok fakat daha erken helebilirim cumartesi incekte okulda olacağım ordan çıkar direk gelirim büyük ihtimalle daha erken gelen olurmu benden başka?
|
||
206 XT 1.4 HDi 70 PS Gri Hatchback 2004 Model Manuel+com2000+3satır bilgi ekranı 10 yıl 250.000km beraberlik
|
||
elsoberano
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
|
|
biz seninle kaçta nerede buluşalım?ona göre çıkarım ben yarın 1 gibi etlikte olacam ona göre bir yere gelirim
|
||
|
||
Alicilik
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
etliğin neresinde olacaksınız ? |
||
elsoberano
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
|
|
feneryolu sokak var giresun caddesine paralel orda babamlarının evi var oraya geleceğim.ben saime kadında oturuyorum yarın öğlene kadar hastanede işimiz var ordan babamların eve geçerim bir aksilik olmazsa 1-1.30 arası orda olurum.
|
||
|
||
Alicilik
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Ben süleymaniye caddesinde oturuyorum. Antaresin üstü yolu(Gazze caddesi) Omsa Pastanesi var köşede. Orada saat 2 gibi bulunun Bir üst sokakta ahmet var onu da alıp beraber gideriz.
|
||
elsoberano
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
|
|
tamam olur ben numaranı alıyorum bir aksilik olursa seni ararım iyi akşamlar .
|
||
|
||
Alicilik
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Tmmdır . İyi akşamlar. |
||
Yanıt Yaz | Sayfa <12345> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |