|
Aracı mazot ile yıkamak doğrumu??? |
Yanıt Yaz | Sayfa <123 |
Yazar | ||||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||||
|
||||||
yavuz25
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||||
doğru boyayıda alt katmanıda çıkarır.
|
||||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||||
|
||||||
yavuz25
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||||
abim yazdıklarımızı okuyan küçük yaştan kardeşlerimiz var.Gider babasının arabasına basar zımparayı parlasın diye.
Düzenleyen yavuz25 - 01 Ocak 2012 Saat 16:18 |
||||||
yavuz25
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||||
sonrada sana gelir burda yazarki "Yaptım olmadı,acaba neden ya?"
|
||||||
ByHack
1. Vites 06 - Ocak - 1986 Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2011 Konum: Yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 264 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||||
bu konu arap ve yağ ilişkisine dönmüş, hayirdir yahu
|
||||||
307 XT (2004) 1.6 110 Hp....BRC Seq24 LPG
|
||||||
_yıldırım_
1. Vites Kayıt Tarihi: 01 Ocak 2012 Konum: Hatay/Antakya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı _yıldırım_
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|||||
Merhaba,bu güzel konu altına bende birşey yazmak istedim.
Abimin şu an yaptığı iş oto kuaför oda kpss mağduru:) yaklaşık 3 senedir bu işi yapıyor bende yazları yanına gidiyorum ve bende arabasını çok sevenlere diyorum hani gel mazotla yıkayalım.Mazotun ne faydası var nede zararı bana sorarsanız + ları ve - leri birbirini dengeler vaziyette ama şahsen mazotla yıkatırdım ben arabamı çünkü maksimum hava şartlarına göre araba 1 hafta boyunca aynı parlaklıkta kalabilyor ve arabanın rengine ve havanın tozlu,pis olması durumunda 1 gün felan parlaklıgı koruyor ammma ben bi arabayı mazotla yıkadığım zaman üzerinden köpükle 1 sefer geçiyorum sadece mazotun kokusu gitsin diye.Çünkü tozları kaydırıyor arabanın üzerinden ve dikkat edilmesi gereken en önemli asıl konu arabayı yıkatırken fırça kullandırılmaması çünkü fırça gerçekten çiziyor eğer köpük makinası varsa bile süngerden üstünden geçirtin derim.Eğer yıkamacı trip atarsa alın elinize süngeri siz geçin üzerinden:D |
||||||
Yanıt Yaz | Sayfa <123 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |