![]() |
|
Sohbet / Muhabbet |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12345 32> |
Yazar | |
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
şafak mersin 33
|
|
![]() |
|
FTH ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Eylül 2009 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1948 |
Dadından yinmez.... :)
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
aynen kardeşim dönüyorum kendime geldim dinlenme moduna gectik son 33 gün carsılar muhabbetler fln halledicez
|
|
![]() |
|
foresteng. ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Nisan 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 217 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı foresteng.
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba Arkadaşlar, Yaşadığım bir sorunu paylaşmak istedim. Geçen akşam, evin otoparkına girerken arabanın sol ön lastiğin ses geldiğini farkettim. İleri ya da geri gittiğimde bir metal sesi geliyordu, hızlandığında da ses kesiliyordu.. Ertesi gün tekrar denedim ( akşam olduğundan karanlıkta bir şey göremiyorsunuz malum), aynı ses yine vardı, canım oldukça sıkıldı. Arabayı alalı 2 hafta olmuş, baktırarak alıştım ve herhangi bir çukura falan girmedim yada lastiği vurmamıştım. Neyse dün yakınımdaki Bosch car servise gittim. Önce tura çıkalım dediler, gerçi daha dükkandan çıkmadan lifte alalım ses frenden geliyor dediler. Lifte aldılar aracı ve tekeri söktüler. Sonuç; malesef yeni takılmış olan fri tech marka ( önceki sahibi yen itaktırmış, balatan belli), çatlamış ve tutan metal klips fren diskine sürttüğünden ses yapıyor. Nedeni sordum, benden midir diye; üretim hatasıdır dediler, kolay kolay balata çatlamaz, neredeyse ayrılmıştı.. Aman dikkat derim; umursamayıp devam atsem, belki ilk olarak canımdan olacağım ya da disk falan o metal klips çize çize daha kötü yapacaktı...
|
|
2006/206 Feline OV 1,4 (benzinli)
Kapkara |
|
![]() |
|
kaldı 17
|
|
![]() |
|
EminÖNAL ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T. MODERATÖR Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2009 Konum: Bakırköy/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1551 |
Vay arkadaş benim şafak bu kadar hızlı atmıyordu
![]() |
|
A3
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Hayırlı ve güzel bir pazar günü sizlerle olsun.. Günaydın P.T. Ailesi ...
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
1 hafta mi kaldi?
![]() |
|
![]() |
|
Bugün itibariyle 7 den geriye sayıyoruz diyelim ..
![]() |
|
![]() |
|
7
|
|
![]() |
|
6
|
|
![]() |
|
FTH ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Eylül 2009 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1948 |
5
![]() |
|
106 Quiksilver 2000
206 Quiksilver (KUPON) 2005 207 Millesim 2009 207 GT 2009 VW Scirocco white ed. 2017 206 CC SİYAH 2003 206 CC GRİ 2004 |
|
![]() |
|
4
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Hadi gozun aydin Gokhan. Gecmis olsun
![]() |
|
![]() |
|
eyvallah sağol kardeşim bitti istanbuldayım
![]() |
|
![]() |
|
Ali ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 07 Mart 2009 Konum: Rize Durum: Aktif Değil Mesajlar: 244 |
Hoşgeldin kuzen.
|
|
Tuning sitesi değil marka sitesidir.
|
|
![]() |
|
Geçmiş olsun.. Hoşgeldin..
|
|
![]() |
|
Hoşgeldin İnnav.....
|
|
106 Quiksilver 2000
206 Quiksilver (KUPON) 2005 207 Millesim 2009 207 GT 2009 VW Scirocco white ed. 2017 206 CC SİYAH 2003 206 CC GRİ 2004 |
|
![]() |
|
Hayırlı Cumlar P.T
|
|
106 Quiksilver 2000
|
![]() |
|
foresteng. ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Nisan 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 217 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı foresteng.
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Herkese Hayırlı Cuma'lar, bol ve bereketli kazançlar dilerim...
|
|
2006/206 Feline OV 1,4 (benzinli)
Kapkara |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12345 32> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |