![]() |
|
trafik cezalarına son :) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Yazar | |
harmus ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Temmuz - 1965 Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 80 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
Sevgiyle Kalın.
|
|
![]() |
|
harmus ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Temmuz - 1965 Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 80 |
Akdaşlar,İlanın verildiği siteye ben bir mesaj attım.
"Ürünün kullanılması yasadışıdır. Ayrıca, kullanımı halinde hayati tehlike yaratmaktadır. Derhal bu ve bunun gibi ilanların kaldırılmasını talep ediyorum. aksi halde suç duyurusunda bulunacağımı belirtmek isterim." şeklide.
Bu ve benzeri tehlikeli ürün satışlarının engellenmesi için lütfen sizde benzeri şekilde tepkinizi gösterin. Yeşilde geçtiğimiz sırada kırmızıda geçme potansiyeli taşıyan bu ürün kullanıcısına rast gelmeyeceğimizin garantisini verebilir misiniz?
|
|
Sevgiyle Kalın.
|
|
![]() |
|
aspirinxlarge ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Ocak - 1983 Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 325 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aspirinxlarge
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Orasıda doğru bigün dek geliriz başımıza iş açar haklısın harmus
|
|
Sevene Can Feda Sevmeyene Elveda ! 206 XS 110hp Full Tesco
|
|
![]() |
|
toga406 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 656 |
hastamısınız ya nerde gördünüz patlayan flası
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |