![]() |
|
Black Tazz son hali resim güncellendi |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Yazar | |||
DRIVER34 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Eylül - 1981 Kayıt Tarihi: 24 Haziran 2011 Konum: İST, 4.Levent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 324 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
tam bunu yazmak için sayfa sonuna doğru iniyordum ... bencede plakalığa birşeyler yapmalısın kardeşim maşallah güzel olmuş |
|||
![]() |
|||
hakann83 ![]() 1. Vites ![]() 01 - Ağustos - 1983 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2011 Konum: Mars Durum: Aktif Değil Mesajlar: 724 |
||
burak_52 kardeşim plakalık yaptırıcak ona takarz plakayıda ya değişiriz yada boyatırız arkadaşlar. Aslana gelincede evde olması gereken aslanı buldum boyanıp takılması kaldı onada yaparım bakalım nasıl durucak.
|
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
||
Çok güzel olmuş. Plakalık konusunda arkadaşlara katılıyorum. Hiç plakalık olmasa direk monte etseniz daha da güzel olur bence.
|
|||
![]() |
|||
I Love My Pug ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Haziran - 1985 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1076 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı I Love My Pug
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Sanırım aslanı kırmızı yapacaksın, bence dıştaki çerçeve ile aslanı yap kırmızı, aslanın altında, iç tarafta gömülü kalan arı peteği şeklinde olan kısmı sıyah yap daha guzel olur.
|
|||
306 GTI - 2.0LT 200 HP
"Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e" Daniel Dumoulin 0507 750 39 37 |
|||
![]() |
|||
hakann83 ![]() 1. Vites ![]() 01 - Ağustos - 1983 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2011 Konum: Mars Durum: Aktif Değil Mesajlar: 724 |
||
ben birtek aslanın arkasındaki petek kısmı kırmızı yapıcam yanları siyah kaylıcak
|
|||
![]() |
|||
||
Hakan kardeşim arabanın maşallahı var.forumda tanıdığım 206 lardan demircan kardeşim ile seninki hoşuma gidiyordu zaten.
sizin araçları gördükten sonra rc tampon işine merak saldım. Allah kazasız belasız sağlıkla binmeyi nasip etsin sana ve arkadaşlarıma... ***nacizane bir tavsiye: bence quiksilver veya gtı jant bulabilirsen olay tamamdır diye düşünüyorum.
Düzenleyen maverick - 28 Eylül 2011 Saat 23:47 |
|||
![]() |
|||
I Love My Pug ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Haziran - 1985 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1076 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı I Love My Pug
||
kardeşim bence tam tersini yap harika durur emin ol, peteği siyah yap diger kısımları guzel tonlu bı kırmızı yap, tabi son karar senin :)
|
|||
306 GTI - 2.0LT 200 HP
"Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e" Daniel Dumoulin 0507 750 39 37 |
|||
![]() |
|||
||
ilk önce iltifatların için teşekkür edirm dileklerin içinde amin diyim. gtı veya rc jant takıcam büyük ihtimalle ama bu sene değil lastiklerim yeni ve takıcağım jantlar 15" olacağından bu lastikleri eskiteyim hemde ilerde maddi olarak daha iyi durumda olurum diye acelede etmiyorum ama aklımdaki jant pejo orjin jant takmak başka marka istemiyorum
|
|||
![]() |
|||
||
şimdi o iş için bir konu açıyorum yine çoğonligu dinliycem bakanlım ne çıkıcak
|
|||
![]() |
|||
Emperor905 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Eylül - 1980 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2011 Konum: Trakya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 103 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Emperor905
||
Aracınız güzel lakin Şahsi fikrim kaput üzerindeki ızgarayı boyamak gereksiz olmuş.
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı I Love My Pug
||
Pekala :))
|
|||
306 GTI - 2.0LT 200 HP
|||
![]() |
|||
||
teşekkür ederim yorumun için bende bunun için konu açtım olumlu ve olumsuz diyenleri topluyorum ona göre bi fikir çıkarıp ya siyah yada kırmızı kalacak
|
|||
![]() |
|||
||
reklama gerenk yok elıne saglık abı hos durmus
|
|||
![]() |
|||
||
Eyvallah paşam nerdesin sen yahuu
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |