![]() |
|
İyiki doğdun ^^spedyy^^ Resimler 1.sayfada |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1234> |
Yazar | |||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
bugun bana suprız yapan cecolı-albay-platinium-hakan83-burak52 ve haberı olupta gelemeyen tum arkadaslarıma canı gonulden tesekkur ederım ınanın cok mutlu ettınız bugun benı allah dostlugumuzu abı kardeslıgımızı daım etsın kopmamak ve boyle guzel gunlerde artı her fırsatta beraber olmak umıdıyle sızlerı sevıyorum ıyıkı varsınız
Düzenleyen AlbaYDemircaN - 05 Eylül 2011 Saat 00:55 |
|||
![]() |
|||
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
||
Nice Mutlu Senelere Sevdiklerinizle hep beraber inşş iyiki Doğdunuz :) not: Pasta Canım Çekti
|
|||
![]() |
|||
||
mehmet kardesım cok tesekkurler hep beraber guzel gunlere ıns |
|||
![]() |
|||
Platinium ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ekim - 1986 Kayıt Tarihi: 06 Mayıs 2011 Konum: İST. / Bağcılar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 487 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Platinium
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Ben bu konuyu kaçırmışım neyseki canlı canlı kutladım :) Ahmetim tekrardan doğum günün kutlu olsun ailenle birlikte sağlıkla,mutlulukla daha nice yıllar geçirmen dileğiyle iyi doğdun iyiki varsın.
|
|||
![]() |
|||
||
Resimler çOk Güzel Çıkmış Maşallah ::)))
|
|||
![]() |
|||
||
saol abı eksık olmayın bu aksam yapmıs oldunuz supruz benı cok mutlu ettı sızde ıyı varsınız ve beraberız |
|||
![]() |
|||
||
ı phone 4 please yanı okadar olucak gene net ıyı cıkmıs pasam |
|||
![]() |
|||
hakann83 ![]() 1. Vites ![]() 01 - Ağustos - 1983 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2011 Konum: Mars Durum: Aktif Değil Mesajlar: 724 |
||
yazıklar olsun böyle bi organizazyon yapıyosunuz beni çağırmıyosunuz tmm tmm
|
|||
![]() |
|||
||
adın gectı pasam ayıp sana ozel ılgıyı ozelden yaparım ben sana
![]() |
|||
![]() |
|||
Platinium ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ekim - 1986 Kayıt Tarihi: 06 Mayıs 2011 Konum: İST. / Bağcılar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 487 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Platinium
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Delil olarak resimlerin var kıvırma :) |
|||
![]() |
|||
||
artı ı phone dıe soylendı ayıp valla artı kacarın yok baklava yerken resmın var
|
|||
![]() |
|||
gokayy ![]() 1. Vites ![]() ![]() 23 - Haziran - 1994 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 759 |
||
bizide çağıran yok
![]() |
|||
![]() |
|||
hakann83 ![]() 1. Vites ![]() 01 - Ağustos - 1983 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2011 Konum: Mars Durum: Aktif Değil Mesajlar: 724 |
||
:D tühh kaçırmışım ben olarııı ahmetimm tekrardan dogum günün kutlu olsun allah hayatında hep yanında ve yardımcın olsun size iyi geceler ben yatarım artık iki gündür uykusuzluktan oluyorum yarında arabasız gidicem işe erken kalkcam hepinize hayırlı gecelerr
|
|||
![]() |
|||
||
benım de haberım yok valla |
|||
![]() |
|||
||
ayaklarınıza yureklerınıze saglık sızı sevıyorum bende yatıyorum basım catlıo hepınız ıyıkı varsınız |
|||
![]() |
|||
||
Ahmeeeeeeeeeeeet bekleme yapma pastaya devam eeeeeeeeeettttt
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Saka bır yana agzımızda gonlumuzde senlendı guzel bır aksam gecırdık. Tatlı yedık tatlı konustuk. Albayın kahkalarına bende yetısmeye calısıyorum ama olmuyor
![]() ![]() ![]() Adamın ginger ile bizi kontrole gelmeside gunun olayıydı yanı
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
||
|
|||
![]() |
|||
||
Oyle uzaktan olmaz arkadas. Geleceksın yanımıza oyle olur...
![]() 1 senelık uyesın ama hıc ugradıgın bıle yok
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Aynen Öyle Usta Çok Haklısın... İstanbuldan O Kadar Çok Üyemiz Var İstanbulda Organizasyon Olsa... Kimsenin Sesi Soluğu Çıkmaz...
![]() |
|||
![]() |
|||
DRIVER34 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Eylül - 1981 Kayıt Tarihi: 24 Haziran 2011 Konum: İST, 4.Levent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 324 |
||
ahmetcim iyki doğdun kardeşim pasta kesecektim sana unuttum vallahi kusuruma bakma yaaa. borcum olsun neyse hesabım kabarık sana :D
Düzenleyen DRIVER34 - 05 Eylül 2011 Saat 09:44 |
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1234> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |