|
206 carbon kaplama |
Yanıt Yaz | Sayfa <123 |
Yazar | |||
hasan
2. Vites 06 - Ekim - 1981 Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2010 Konum: BURSA/Gemlik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 253 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
kenan tavanı unutma
|
|||
2005 Peugeot
307 1,6 hdi xs 110 ps (A rh+) 545 449 00 77 |
|||
Emperor905
2. Vites 30 - Eylül - 1980 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2011 Konum: Trakya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 103 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Emperor905
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
||
Ben de konsol için böyle desensiz gri kaplama malzemesi istiyorum ama nerden nasıl bulacağız bilemiyorum.Servisten gri kaplamalarını alacaktım 150tl vermeyi bile göze aldım ama servisin elinde de yokmuş.Yardımcı olacak varsa seviniriz arkadaşlar..
|
|||
desert197
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı desert197
|
||
bende arıyorum arkadaşlar güncelllll......
|
|||
2004 206 HDI X-LINE
Şile/İSTANBUL |
|||
emrnl
2. Vites 15 - Ağustos - 1990 Kayıt Tarihi: 20 Nisan 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 151 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
arkadaşlar ben 6 ay önce çıkardım zımpara astar ve boya güneşli bi havada yaklaşık 2 saatte bitiyo.ilğilenen olursa ayrıntılı anlatabilirim Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us |
|||
206 colorline 2001
|
|||
sserhat
1. Vites 16 - Temmuz - 1995 Kayıt Tarihi: 22 Ağustos 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 74 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
abi siz arabanızın içini nasıl böyle pırlanta gibi tutuyonuz
|
|||
emrnl
2. Vites 15 - Ağustos - 1990 Kayıt Tarihi: 20 Nisan 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 151 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
abi sorma ya araba bi farklı benim için. odamı pislik götürüyo oda ayrı bi konu:D |
|||
206 colorline 2001
|
|||
Emperor905
2. Vites 30 - Eylül - 1980 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2011 Konum: Trakya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 103 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Emperor905
|
||
boyacı ustayla görüştüm bu plastik aksanların boyanmasında bazen olumlu bazen ise zaman içerisinde olumsuz sonuçlar görülebildiğini söyledi.Ben de bu riskten dolayı yeni sayılacak aracımın aksanlarını boyatmaktan vazgeçtim servise 150- 200tl verip gri renkli kaplamalarını getirtmeye karar verdim.Buralarda kaplama yapan usta da olmayınca Çare yok başka.
Düzenleyen Emperor905 - 29 Ağustos 2011 Saat 01:49 |
|||
desert197
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı desert197
|
||
İlgin için öncelikle teşekkürler..Bende boyamayı düşündüm ama kötü olursa diye kaplamayı tercih ettim.Senin boya çok güzel olmuş. Bende numaralı zımparalar ve sprey olarak plastik astarı var.Fakat boya seçiminde kararsız kaldım.Siz hangi marka ve hangi renk boya kullandınız.Sizin renk çok hoş olmuş ben bu renge yakın olarak praktiker de gri jant boyası ve gümüş gri renklerini buldum.Yardım ederseniz sevinirim.Teşekkürler...
|
|||
2004 206 HDI X-LINE
Şile/İSTANBUL |
|||
speedark
2. Vites 09 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 10 Ağustos 2011 Konum: Kastamonu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 149 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
ben ön tampon sun roofun arkasındaki boş kısıma ve dikiz aynalarının üstüne kaplattım herkes çok beğendi çok güzel oluyor ama kaliteli olan m3 biraz pahalı diğeride hemen çıkıyor zaten bide kaplattıracağın yer sağlam olsun yoksa güneş görünce hemen çekiyor kendini sıkıntı yaratıyor
ayrıca bende kapı kolları düşünmüştüm ama plastik olduğu için yaparım ama asla garanti veremem ve tavsiyede etmem dedi yapan servis çünkü en kalitelisi olsa bile zamanla kalkıyor plastik tutmuyor dendi.
|
|||
emniyet kemersiz hayat değersiz
2001 model 206 1,6 xs 110 hp benzinli manuel kırmızı şeytan |
|||
Yanıt Yaz | Sayfa <123 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |