![]() |
|
Triger koptu... :( |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Yazar | |||
badcombatant ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Aralık - 1988 Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2010 Konum: İST-Sultanbeyli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 341 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı badcombatant
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Büyük geçmiş olsun ama yapıcak bişey yok cana zarar gelmemiş
|
|||
![]() |
|||
bestfear ![]() 2. Vites ![]() 01 - Nisan - 1977 Kayıt Tarihi: 27 Eylül 2010 Konum: Aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 121 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
arkadaşlar sağolun teşekkür ederim ... masraf aşağı yukarı netleşti korktuğumdan iyi...
1600 tl triger , subablar, debriyaj seti, yağ, filtreler, şanzıman yağı, işçilik dahil
Korkum acaba araç eskisinden iyi mi olacak yoksa eskisinden daha kötü bir hal mi alacak... beklentim öncekinden daha iyi olması performans ve yakıt açısından sonuçta subaplar yenilendi... diğer aksamlarda zaten herhangi bir sorun yoktu... Belki yakıttan kara geçeriz...
|
|||
![]() |
|||
sahin-peugeot ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mart 2011 Konum: ÜMRANİYE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 906 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sahin-peugeot
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
subaplar, takım conta,vs de var içinde tam okumadın hehalde onlarda var içinde:)
triger seti ve devirdaim fiyatı 120 tl
|
|||
Peugeot & Citroen Yedek Parça
Peugeot Yedek Parça Bayii Şahin Peugeot Oto Yedek Parça Ltd.Şti. İstanbul/Ümraniye (533)3018806 - (216)6311080 |
|||
![]() |
|||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
||
şimdi anlaşıldı, uygun fiyat tebrik ederim.
|
|||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
![]() |
|||
bestfear ![]() 2. Vites ![]() 01 - Nisan - 1977 Kayıt Tarihi: 27 Eylül 2010 Konum: Aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 121 |
||
valla çok yalvar yakar oldum ama yok adamlar burunlarından kıl aldırmıyor... düştük ellerine bir kere ben 2000 tl olmadığına şükreder oldum...
|
|||
![]() |
|||
cerci07 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2008 Konum: FR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 958 |
||
yukarda yazdigim gibi kendi araclarida yaptigim km leri yazdim peugeot 1.4 hdi ler icin 180 bin 10 yil sinirinda degistirilmesini oneriyor ayni motor fiestalarda var ve ford ise 240 bin 10 yilda degistirilmesini oneriyor hatali uretim yada bazi sebeplerden dolayi kopma yapa bilir 1.4 ve 1.6 hdi lerde raslamadim ama hdi 90, 2L hdi 16v ve 2.2 hdi lerin triger problemi oldugu cogu aracin geri cagrildigi ve kayis kirma olayinin cok yasandigini biliyorum ben 10 yildan once degisirmeyi dusunmuyorum zaten su anda 9 uncu yili gerisi sana kalmis 10 yildan once kirarsa burda konu acarim ve herkez ne kadar dayandigini ogrenmis olur ![]() |
|||
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
Araç bugünde çıkmadı... Eksantirik dişlisinin tırnağı kırılmış... fiyatı 180 tl olup Aydında yokmuş...yarın İzmirden gelecek ... eğer kırlmasaymış motorun daha fazla zarar görmesine sebeb olacakmış... bana pek mantıklı gelmedi ... tanıdık başka bir tamirciye sordum onlar takarken kırmıştır diyor...
|
|||
![]() |
|||
TURAN61 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 20 - Nisan - 1983 Kayıt Tarihi: 12 Haziran 2010 Konum: edirne Durum: Aktif Değil Mesajlar: 426 |
||
daha gecen triger degısecegım dıye kac kmde degısır dıye konu acmıstım.ustun olmus. korktum sımdı.ben triger ve fıltreler icin su adresten arastırdım:
http://www.***.com bide srevisten ( citroen maalesef) fiyat alıp hemen degıstırıcem. korktum yaw ![]() |
|||
2003 Peugeot 307 XS 3k (RC Style) 22EC327
05073069083 KDC! Yokohama,Kenwood,Sparco...Güncelleniyor.. |
|||
![]() |
|||
TURAN61 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 20 - Nisan - 1983 Kayıt Tarihi: 12 Haziran 2010 Konum: edirne Durum: Aktif Değil Mesajlar: 426 |
||
Düzenleyen TURAN61 - 29 Nisan 2011 Saat 22:23 |
|||
2003 Peugeot 307 XS 3k (RC Style) 22EC327
05073069083 KDC! Yokohama,Kenwood,Sparco...Güncelleniyor.. |
|||
![]() |
|||
||
keşke zamanı geri döndürebilsem dememek için .... ihmal etmemek gerek...
|
|||
![]() |
|||
||
Araç bugünde çıkmadı :( yarın kardeşimin nişanı var arabasız kaldık... Her şey tamamlandı fakat araç çalışmadı... bilgisayara bağladılar beyinle ilgili sorun var motor beyni ile bağlantı kurulamıyor... beynin kodlanması gerekiyormuş... dendi... ne demekse...
|
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
||
Geçmiş Olsun Psikolojini Çok İyi Anlıyorum Yapacak pek Bişey Yok Az Biraz Daha Sabırlı Ol ...
|
|||
![]() |
|||
erko1500 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
||
gecmis olsun.
ben de bugün yetkili servisten fiyat aldım. triger seti için indirimsiz 900 tl civarında dediler. triger kayışı ile birlikte rulmanların da değişmesi gerekir mi? yoksa sadece kayıs ve devir daim pompasının değiştirilmesi yeterli olur mu?
erko1500
|
|||
307 sw pack
|
|||
![]() |
|||
dejavuer ![]() 1. Vites ![]() ![]() 06 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Konum: türkiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
||
geçmiş olsun kardeşim aynı derdi bende yaşadım 306 gti aracım var 1800 civarı bitirdim araba düzene girince insan herşeyi unutuyor canımız sağolsun
Düzenleyen dejavuer - 30 Nisan 2011 Saat 23:01 |
|||
306 gti 6
|
|||
![]() |
|||
||
Valla dün gece saat 11,30 da aradılar araç hazır diye arazı çözülmüş araç çalışır vaziyette teslim edildi... fakat arabada aksayan başka şeyler oluştu bakalım hayırlısı...
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |