![]() |
|
206 arıyorum gören söylesin.. |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1234> |
Yazar | ||
yusuf206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Şubat 2011 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 197 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
evet bu 10 ,11 milyar eder diyen arkadaşlara sesleniyorum... elimde 100 milyar nakitim var bulun bana temiz ve güzel araç 10 tane alcam her araba başınada 1 milyar sizin hadi göreyim sizi.........:D:D:D
|
||
206 XT 118 HP
|
||
![]() |
||
dinoco ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
|
söyledigim gibi o arac her türlüö 14 lira.. eger ciddi bir skıntısı yoksa tabi.
ayrıca arkadaslara katılyorum istabul bursa ankara piayasalarını diğer illerle bir tutmayalım lütfen.
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
acaba yıllardır sadece peugeot alıp satan biri olarak benim piyasayı bilmemem çok mantıksız dimi ?
|
||
![]() |
||
ismail özdemir ![]() 2. Vites ![]() ![]() 26 - Mart - 1983 Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: ANKARA/elvanknt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismail özdemir
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
bendede var 2002 xt otomatık sanruflu bır yıldır bınıyorum gecen gun abs ısıgı yandı goturduk beyın arızalı dedıler sokturduk cıkmasını aramak ıcın bulamadık onu sokuncede her bır yanı hata verdı suan yatıyor kapının onunde :) sıfırı 2.500tl ymıs yanı benım gordugum kadarı ıle herseyı ıle cok hassas bır araba bıyerı ıle oynarken dıger tarafı hata verıo ama bence bu rakamlara bu rahatlık ve guzellıkte baska arac bulabılecegını sanmıyorum yıne sureklı dıken ustunde olmak ıstemıyosan otomatık alma
|
||
307xt 1.6 16v 110hp trıp (atiker lpg)
|
||
![]() |
||
dinoco ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
|
aynı sıkıntı bendede oldu müşürü tamir ettiler bence ustadanda kaynaklanıyor
|
||
![]() |
||
F-Eren ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2010 Konum: Tekirdağ - İst. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 377 |
|
307nin boşunu alacağına 206nın dolusuna bin derim ben!
|
||
Fatih Eren (1983)
Mühendis, İstanbul, Aslan Galatasaray 2003 206 XT 1,6 16V BVA Şeytan Kırmızı + Sunroof A Rh - |
||
![]() |
||
Öner ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Mart 2011 Konum: İst - Kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
|
5 liraya da 10 liraya bulursun 206. patlak çatlak pert araçlarda var piyasada. Mesele kaç yasında hangı opsıyonlarda araç alınıcağıdır. Ben x-design kullanıyorum, ama sorsan keske 3,5 lira daha koyup feline alsaydım. Günah çıkardım biraz.
![]() |
||
206 X-Design 2006 1.4
|
||
![]() |
||
F-Eren ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2010 Konum: Tekirdağ - İst. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 377 |
|
hak veriyorum dolu bir 206 kullanıcısı olarak
![]() |
||
Fatih Eren (1983)
Mühendis, İstanbul, Aslan Galatasaray 2003 206 XT 1,6 16V BVA Şeytan Kırmızı + Sunroof A Rh - |
||
![]() |
||
|
araç temize 14,500 iyi rakam bence kaçırma arkadaşım. başta yazmış olduğum 10 liradan fazla etmez olayı piyasaya bakmak içindi. bilende bilmeyende yorum yapıyor . çok şaşırdım olaylar konusunda. Düzenleyen mustafakirli - 29 Nisan 2011 Saat 11:17 |
||
![]() |
||
|
[QUOTE=fearmutlu] [QUOTE=Öner_gun]5 liraya da 10 liraya bulursun 206. patlak çatlak pert araçlarda var piyasada. Mesele kaç yasında hangı opsıyonlarda araç alınıcağıdır. Ben x-design kullanıyorum, ama sorsan keske 3,5 lira daha koyup feline alsaydım. Günah çıkardım biraz.
![]() satılık feline var :))
|
||
![]() |
||
Öner ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Mart 2011 Konum: İst - Kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
|
allah sahıbıne bagıslasın (: aracımla aramda bı bag var artık. Zamanla alıstım ona. para bırıktırıyorum assolıst yapıcam onu ![]() |
||
206 X-Design 2006 1.4
|
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
|
olay budur Öner hocam. Önemli olan aslanı sevebilmek.
|
||
![]() |
||
|
katılıyorum :)
|
||
206 X-Design 2006 1.4
|
||
![]() |
||
toprakk ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Mart - 1979 Kayıt Tarihi: 09 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 168 |
|
motoru iyiyse fiyat güzel. sanrofflu falan
|
||
2003 model 206
|
||
![]() |
||
muurrat ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Nisan 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 378 |
|
arkdaşlar hepze teşkkür ediyorum değerli yorumlarınz için dün arabaya baktırdm ve bende pejo ailesne katıldm 14.25 anlaştk aldım aracı allah utandrmaz inş.
|
||
![]() |
||
|
vayy :) hayırlı olsun Allah sevdiklerinle güze güzel binmeni nasip etsin dostum ve fiyat makul
|
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|
Hayirli olsun.
|
||
![]() |
||
toprakk ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Mart - 1979 Kayıt Tarihi: 09 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 168 |
|
hayırlı olsun.
Düzenleyen toprakk - 01 Mayıs 2011 Saat 23:07 |
||
2003 model 206
|
||
![]() |
||
|
iyide hala resim bekliyoruz
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1234> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |