|
306 Tıkanan su giderlerinin bakımı |
Yanıt Yaz | Sayfa <123 |
Yazar | ||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
okan ayıldım şimdi |
||
OkaN
1. Vites 14 - Nisan - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2011 Konum: İST, Sancaktepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 587 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
sen ayıldında biz söktük çoktan abi Günaydın 1 arabanın yanına ugramanı tafsiye ederim |
||
Şakağımdaki kansa, o benim gülüşümdür,
Namert sürünmektense, erkekçe ölüşümdür… EGİL KULAK VER CEDDİNE TÜRKE KEFEN BİÇMEK KİMİN HADDİNE AVRUPADAN ÇİN SEDDİNE REHBER KUR’AN HEDEF TURAN |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
en kısa zamanda ilk buluşmaya gel..yoksa çekicem fişini okan ona göre bak...
|
||
altantezcan
1. Vites 30 - Mayıs - 1989 Kayıt Tarihi: 25 Temmuz 2011 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 178 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı altantezcan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
Peki bişeyde ben sorayım konuyla azda olsa alakası var konu açıp kirlilik yaratmayayım sonuçta ikiside su işi yani :) 307nin arka silecek suyu gelmiyor bastığımda öndenn fışkırtıyor sanırım tıkandı iğneyle oynadım açılmadı bunun hortumunu sökmeyi bilen biriside var mıdır ki ?
|
||
Peugeut 307 1.6 XT Premium 2003
! Kara Kedi ! |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
o konuya ben el atıcam ama sürekli unutuyorum ...benim 306 arka sileceğindede su gelmiyor .. motormu yok ?? yoksa motor var borumu tıkalı ?? bi el atamadım sürekli unutyorum yani ...
|
||
altantezcan
1. Vites 30 - Mayıs - 1989 Kayıt Tarihi: 25 Temmuz 2011 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 178 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı altantezcan
|
|
ya bende motor çalışıyor silecekte çalışıyor ustaya sordum motorun sesi geliyorsa ve ön fıkiyeden su atıyorsa tıkalıdır motor sağlamdır zaten tek motor var dedi ama nasıl açılacağını söylemedi gel açarız dedi :Dtabi o da para kazancak :)
|
||
Peugeut 307 1.6 XT Premium 2003
! Kara Kedi ! |
||
kenan_gul
1. Vites 26 - Mayıs - 1986 Kayıt Tarihi: 05 Haziran 2011 Konum: bilecik/merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 96 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı kenan_gul
|
|
ersin abi benim de aynı sorun vardı cumartesi cosdurdum sorunu.....muyaneden o su atmadan gecmiyormus... benimki iptal edilmis.... hortumu felan sokulmus... orasıını sok burasını sok arabanın bulduk nerden gittigini tesisatın... sag altta bildiginiz gibi su tankı... orda iki cıkıs var biri one biri arkaya giden... ordan davlumbaz uzerinden gecip direklerin icersine giriyor...arkaya kadar yolu var.... tek motor var fakat tıkandıysa hortum cıkartıp boru uclarını hava tuttumu da acılıyor ...
|
||
306...kırmızı....306..platinium...
|
||
Platinium
1. Vites 20 - Ekim - 1986 Kayıt Tarihi: 06 Mayıs 2011 Konum: İST. / Bağcılar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 487 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Platinium
|
|
Silecek motoru altı benimde çok doluydu yaprak falan anfi tesisatı çekerken sökmüştüm moturu o zaman temizledim :)
Güzel ve dikkate alınması gerek bir paylaşım Teşekkürler Cecoli Usta :) |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Rıca ederım Ibocan. Bılgı ve sevgı paylastıkca buyur
|
||
Platinium
1. Vites 20 - Ekim - 1986 Kayıt Tarihi: 06 Mayıs 2011 Konum: İST. / Bağcılar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 487 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Platinium
|
|
Biz Pugcular olarak sevgimizi daha çok paylaşalım bilgi zaten alır başını gider :) |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Arkandayım Ibocan
|
||
Baybars
2. Vites 01 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 12 Mayıs 2011 Konum: İST/Esenler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 314 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
306 duayenisin abicim :-)
|
||
PEUGEOT Partner 1.6 HDI Tepee Comfort Origin
0532 430 79 22 |
||
OkaN
1. Vites 14 - Nisan - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2011 Konum: İST, Sancaktepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 587 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
ibo ordan delik varmı anfi tesisatı için ben delik bulamadım o yüzden kablo çekmedim tesisat için :d
|
||
Şakağımdaki kansa, o benim gülüşümdür,
Namert sürünmektense, erkekçe ölüşümdür… EGİL KULAK VER CEDDİNE TÜRKE KEFEN BİÇMEK KİMİN HADDİNE AVRUPADAN ÇİN SEDDİNE REHBER KUR’AN HEDEF TURAN |
||
blackeagle_1985
1. Vites Kayıt Tarihi: 24 Mart 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı blackeagle_1985
|
|
aynı sıkıntı bendede oldu sanırım motor değişecek 425 + kdv
|
||
blackeagle_1985
|
||
Yanıt Yaz | Sayfa <123 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |