|
arabaya bazı seyler ekledım |
Yanıt Yaz | Sayfa <123 |
Yazar | |
masumserseri
1. Vites Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2011 Konum: GÜNGÖREN/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 361 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı masumserseri
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
|
2009 FİESTA TDCİ STİL PAKET
|
|
formulaone
1. Vites 18 - Ekim - 1988 Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2010 Konum: edirne Durum: Aktif Değil Mesajlar: 239 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı formulaone
|
vallahı marka olarak tam ne oldugunu bılmıyorum cunku pek dıkkat etmedım ama turkıye fıyatı 300 ıla 375 tl arası bır sey arkadasım bunu bılıyorum belkı yardımcı olur bu fıyat karsılastırması sana
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Çok güzel maşallah
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
walla araç harika olmuş, nazar değmesin inşallah. double dinin markası nedir acaba bende almayı düşünüyorum onun için sordum bide dikkat ettim de senin yol bilgisayarı ekranının renkleri farklı benimki turuncu renk ve hiç göstermiyor şuan o değişiklik nasıl oluo açıp ampul mu değiştirmemiz gerekir acab?
|
|
TarkanBaşsoy
1. Vites 30 - Ocak - 1988 Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2010 Konum: Antalya-Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 49 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı TarkanBaşsoy
|
Maşallah güzel olmuş araç keyifle bol gezmeler. Gösterge aydınlatmaları tam sağlıklı oldu mu aydınlatmada falan sorun var mı? bende beyaza çevirmeyi istiyorum ama nasıl yapılır bir bilgim yok. Çok masraflı oluyor mu?
|
|
2006 PEUGEOT 307 XT PREMIUM ŞEYTAN KIRMIZI
BRC LPG 0555 564 45 25 |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Body Kit çok güzelmiş
|
|
mehmet eren
1. Vites 25 - Eylül - 1990 Kayıt Tarihi: 19 Temmuz 2011 Konum: ORDU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 447 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mehmet eren
|
cok guzel olmus ellerıne saglık
|
|
Peugeot 2001 Model 306 Platınum
Tüplü(Atiker)1.6 Motor 90 Beygir.127.000KM 5053747493 Sıfır al omur boyu kullan. |
|
formulaone
1. Vites 18 - Ekim - 1988 Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2010 Konum: edirne Durum: Aktif Değil Mesajlar: 239 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı formulaone
|
arkadaslarım tekrar merhabalar gosterge ısı led beyaza cevırmek 80 90 lıra cıvarı bır malıyetı var ama kesınlıkle ıyı bır ustanın elınden gecmesı gerekıyor yoksa boyutları daha fazla masrafa yol acabılır evet aracımı cok sevıyorum ve suan aracımda yok yok aydınlatmalar cok saglıklı suan sadece led ampul degısımı ıle oluyor yanı elektronık mudahale gerektıren ıslemler dızısı var bu gostergelerın led beyaza cevrılmesınde ısı bılen bırı yaparsa cok guzel olacaktır emın olun
|
|
musictime
MISAFIR 01 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 25 Ağustos 2011 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 333 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı musictime
|
güzel olmuş 34 zr 299 beğendim her body yakışmıyor fakat bu yakışanlardan
|
|
formulaone
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı formulaone
|
TESEKKURLER MUSICTIME
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <123 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |