|
|
Cam filmi ve Ceza.... |
Yanıt Yaz
|
Sayfa <123 |
| Yazar | |||
metin
4. Vites
24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 29 Ocak 2011 Saat 10:14 |
||
zaten polise değil bu kanunu çıkaranlara sitem ediyorum. polisin yetkisi var hatta bazılarını görmemezlikden geliyor teşekkür bile etmek lazım.
ben zaten cam filmi konusunda en açık olanı yapmak istiyorum dikkatli bakmadıkca aracın içi gözükmesin diye.
zaten kapımın önünde filmli camla bekleyen maganda beni tedirgin edemez ama trafikde eşim kullandığında yaptığı akrobasi hareketleri eşimin kaza yapmasına sebep olabilir. bu sebeple az da olsa karartmak istiyorum.
ben sadece filme uygulanan cezaları desteklemiyorum. ya filmede renkli camada ceza uygulansın diyorum yada ikisinede uygulanmasın diyorum, parası olupda renkli cam alan insan neden ceza yemiyor.
yada 1. numaradan koyu olursa cezai işlem uygulanacak diye bir maddede geliştirilebilir. herkez rahat eder.
|
|||
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
![]() |
|||
| Sponsor Bağlantı | |||
![]() |
|||
Yanıt Yaz
|
Sayfa <123 |
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |