![]() |
|
İSTANBUL BULUŞMASI (O AĞACIN 6) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 2728293031 39> |
Yazar | ||
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
|
doğan yer değişti diye patso partiside iptal olmadı dimi = )
|
||
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
||
![]() |
||
Brk44 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2013 Konum: Güngören/İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 270 |
|
doğan abide ses soluk çıkmıyor sanki iptal oldu ama ben isteremmm
![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
|
şşşşş karıştırmayın şimdi orayı yaaa aaaaa
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Brk44 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2013 Konum: Güngören/İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 270 |
|
şimdi patsodan vazmı geçmeliyizz masal olup çamlıcaya devam etmeliyiz ben patsonun tadına baktım mükemmeldi anladım patso on numaraa :D yeni yazdım bu şarkı benden tüm patso sevipde kavusamayanlara gelsin
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
|
hahahhahahaha
![]() |
||
||
![]() |
||
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
|
alla alla bende nası bi sıkıntı var arakadaş tersleşme benle! KOŞARAKTA OLSA alırım yolda aklını bak :)
|
||
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
||
![]() |
||
|
uğraşmayın Gti recoyla :D yada salıverin küçük recoyu :D abi sen şimdiden koşmaya başla bence
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
Kaçmadım 1 yere yav
![]() |
||
![]() |
||
|
sende sıkıntı yok kardeşim seviyoruz seni :)) gti reco'ya saygısızlık etmem atarım boşa geçersin beni koşa koşa
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
oooh buluşmaya pırıl pırıl gelicem diyosun güle güle kullan :)
|
||
![]() |
||
![]() |
||
|
Saolasın Volkan' ım kaç zamandır istiyordum 1 türlü fırsat olmamıştı
Düzenleyen dogan106 - 13 Şubat 2014 Saat 20:06 |
||
![]() |
||
|
hiç unutmuyoruz bakıyorum
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
hehehehe unuturmuyum hiç =) bu arada beni kuzu yu ve +1 yazabilirsin heralde bu günden sonra son an işi çıkmaz
|
||
||
![]() |
||
tetik-soner ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2013 Konum: Üsküdar- İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1656 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tetik-soner
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Mekanin yolunu gosteren kroki konulursa daha iyi olmazmi..cepten giriyorum net e benmi goremedim yoksa
|
||
Peugeot 206 1.4 xr 2000
Cıtroen Xsara 1.6 16v 2001 Honda Accord 2.0 ex 1994 |
||
![]() |
||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
|
eklenicek merak etmeyin |
||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
||
![]() |
||
audiocu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Kasım 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 39 |
|
eyvallah Burağım ;), sabırsızlıkla bekliyruz katılmayalı uzun zaman oldu, aksilikler yüzünden :)
yalnız ben yakın bir arkadaşımı daha getireceğim müsadenizle, teşekkürler.. |
||
|
||
![]() |
||
|
Gel gel arkadaşın arkadasımızdır
|
||
![]() |
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
|
![]() |
||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
|
Dayımîz birtanedir :)
|
||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 2728293031 39> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |