![]() |
|
İSTANBUL BULUŞMASI (O AĞACIN 6) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 2526272829 39> |
Yazar | |||
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Yok yok konu acmayalım bence hem karışıklık olmasın hemde buraya yazılan cevapların sayfaların maşallahı var burdan devam edelim :)
|
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
tetik-soner ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2013 Konum: Üsküdar- İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1656 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tetik-soner
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
benim anlamadığım bi konuda bu formun 10.000 küsür üyesi var ama hep toplan 20 kişi yazışıyoruz..Garip değilmi geri kalan 10.000 kişi nerelerde yaa.
|
|||
Peugeot 206 1.4 xr 2000
Cıtroen Xsara 1.6 16v 2001 Honda Accord 2.0 ex 1994 |
|||
![]() |
|||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
||
Bakmayanlar var konuya volkan yeni konu açmak daha iyi buluşma noktası diye
|
|||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|||
![]() |
|||
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
||
anadolu yakasında aklıma gelen birkaç yer
http://www.restaurant.tashdelen.com/Contact.aspx http://www.gercekmacera.com/tr/index.asp?ID=1 http://www.polonezkoy.com/guzelvadi-restaurant.asp https://tr.foursquare.com/v/%C3%A7am-vadisi-cafe/4e1844bf483b5cfa49c8626b/photos herkes fikrini söylesin ortak bir kararda anlaşılsın bence |
|||
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
|||
![]() |
|||
tetik-soner ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2013 Konum: Üsküdar- İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1656 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tetik-soner
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
yok kardeşim ya forum sayfalarında genel görünüm bu....aynı isimler var forum %99 da...millet üyelik almış ama hiç bakmıyorlar,ilgilenmiyorlar bence
|
|||
Peugeot 206 1.4 xr 2000
Cıtroen Xsara 1.6 16v 2001 Honda Accord 2.0 ex 1994 |
|||
![]() |
|||
Brk44 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2013 Konum: Güngören/İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 270 |
||
Yer begenelim ve karar verelim artık bence bugun netleştirelim artık abilerim
|
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
||
aynen öyle abi üye olmuşlar işlerini görmüşler bir daha girmemişler forum 2008 de kuruldu o günden bu güne sen hesap et işte |
|||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
||
teşekkürler bakıyorum hemen
|
|||
![]() |
|||
||
küçükyalı sahil araştırıyorum şimdi
|
|||
![]() |
|||
||
genelde insanlarda forum alışkanlığı olmadığı için derdine çare arayıp bidaha foruma ugramıyorlar, bundan kaynaklanıyor,
|
|||
![]() |
|||
Brk44 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2013 Konum: Güngören/İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 270 |
||
Çam vadisi hem otopark sıkıntısı yaşanmaz hem trafik sıkıntısı yaşanmaz ve güzel fotoğraf karelerinin gerçekleşiceği bi yer olarak görüyorum yol konusunda asla karısıklık yaşmıcak bi yer zaten kavacıkta toplanırız beni takip ederseniz sizi direk oraya götürebilirim.
|
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
||
ee benim derdime çare olamıyorsunuz ben toyotacıyım
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
||
orası neresiymiş bi link at bakalım
|
|||
![]() |
|||
||
https://tr.foursquare.com/v/%C3%A7am-vadisi-cafe/4e1844bf483b5cfa49c8626b/photos buyrun efendim toyotadan linkiniz
![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
||
Hacı burada trafik sıkıntısı tabi olmaz bildiğin orman la bura
![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
||
nargilesi yokmuş aradım şimdi bakıyorum ben yer
|
|||
![]() |
|||
||
ya ne ormanı :D hem hz. yuşa hz. kabri var iki rekat namaz kılar dua ederiz
![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
||
taşdelen de nargile var
![]() |
|||
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
|||
![]() |
|||
||
Takılıyorum ya
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
||
abi güzelde cok uzak :S
|
|||
![]() |
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 2526272829 39> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |